Nefertiti Tahinpekmezim hatta bazen diyetisyenle mi görüşsem diye de düşünmüyor değilim şımardım iyice 😰
Tahinpekmezim Nefertiti Suan hissettigim duygulari ifade ediyorsun . 😊😊😊 bugun anneme dedim anne benim neden migdem bulanmiyor yoksa ben boyle kilo alcam . Kardesimin hamileliginde hep migde bulantisi ve sadece 6 kilo aldi. Acaba biz yeniyiz diyemi oyle. Ama su bir gercekki kilo alicaz . Onemli olan almamiz gereken kadar almak . Yuruyusume devam edicem bende artik ozaman. . Cunku boyum uzun kilo almaya musaitim. 😀😀😀
Nefertiti Tahinpekmezim yürüyüş yapabiliyorsan ne mutlu bence devam et yediklerimize dikkat edicez artık inşallah çok kilo almayız. Hamur işine dikkat diyorum yine de
Nefertiti Tahinpekmezim bence limonun zararı olmaz hatta faydası olur sabah aç karnına limonlu su içmenin milyon tane faydası var. Tek sıkıntısı limon biraz tansiyonu düşürüyor. Öyle bir sorunun yoksa içebilirsin. Gün içinde içtiğim suya yarım limon dilimliyorum iyi hissettiriyor 😍😍
Sevde123 Ben her iki gebeligimde de kabız olunca hamileyim diyordum 😂 hamileliğin basında başlıyor 20+6 oldum ilk zamanlarda ki gini çok çok olmasa da bazen kalbime sancılar saplaniyor gazdan dolayı 😢 dogurana kadar devam eden de varmış bi süre sonra geçende 😯
Nefertiti Sevde123 ay inşallah tez zamanda geçer bu şikayetlerimiz kızlar kabızlık bende de var biraz kuru kayısı filan yemek iyi geliyor sabah 1-2 tane atıyorum bazen. Kabız olmasak ve afedersiniz ıkınmak zorunda kalmasak bizim için daha iyi olur herşeyden korkuyorum 😰😰😰
Sevde123 Nefertiti Allah yardımcınız olsun doktorunuza söyleyin bağırsakları yumuşatmak için şurup versin ben birazda olsa onun çözüm bulabildim
Nefertiti Sevde123 evet onu söyledi ama şu anda vermek istemiyorum ilerleyen zamanlarda vericem dedi ben de peki dedim 😄😄 doktorun ağzına bakıyoruz öyle
Deri Bende adet tarihime göre 5 haftalik hamileyim fakat ultrasonda daha minak cikiyor dün daha ancak mercimek kadar bir kese göründü sükür. Felakeeet bir şekilde gazım var ağrısı sırtıma vuruyor resmen sancım berbat göbişim patlicak gibi şişiyor
Nefertiti Deri ben ilk 4,5 haftalıkken sancıdan ölüyordum şu an 5+4 olduk bir nebze daha rahatım. Gaz yapacak şeyleri yememeye özen gösteriyorum. Sıcak tutmak da çok önemliymiş inşallah geçer canım gaz sancısı da hiç birşeye benzemiyor yani 😰
Nefertiti Deri biz de salı günü gitmiştik minnak bir kese gördük biz de daha ❤ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🤲🏻
Deri Nefertiti evet ya hic birseye benzemiyor sirtin karnin kalcan mahd oluyor agridan vallah insanin. Ayaklarimi sicaktutmaya basladim sirti sicak tutmak karinimsicak tutmakmiyi degil,is diye duydum
Deri Nefertiti ay hic sorma bildigin siyah bir noktacik icimdolumu degil,i onuda bi göreydik Allahin izniyle🙏🏻Amin insaallah kucagimizada alacagimiz günleride görürüz canim💕💙❤🎈🍼🎉🎊🙏🏻💕
Nefertiti Deri ben belime sıcak koyuyordum iyi değil miymiş karnıma hiç koymam ztn gebelikten önce de koymazdım.
Nefertiti Deri duygularıma tercüman olmuşsun kalp atışını da duysaydık hayırlısıyla inşallah herşey yolundadır 🤲🏻