Tugcem92 Bugün kontrolüm vardı da 1800 gr dedi doktor bana biraz az geldi ve kafama taktım of :( eşim de bende minyonuz ama ben 11 kilo aldım yani
Islim123 Tugcem92 canım benim sana nasilxgeldigi önemli değil ki kilosu da önemli değil doktor bir sıkıntı gorseydi zaten söylerdi üzme tatlı canini
1dem Tugcem92 31.haftada 1700 dü. Kafanıza takmayın bence iyi. Zayıflığı çok düşünmeyin iyi olsun yeter 😍
Kubra2503 Tugcem92 32+0 da gittiğimde benim bebeğim 2.130 gramdı normal mi diye sorduğumda normalde 1700 1800 gr olması normal seninki biraz önden gidiyor demişti:) o yüzden hiç telaş yapma canım gayet normal
Kerem-inannesi Tugcem92 bizim kilo alıp almamamiz bebegin kilosunu etkileniyor pek sanırım bende 31+2ym bugun kontrole gttim bebegin 42cm 1830 gram dedi ama ben sadece 1 kilo almışım bende bunu kafa takıyorm saatlerdir🤦♀️
ayseaknci Benimde 32 de 1870 yani normal bence sizinki de, her bebeğin genetiği annenin beslenme şekli değişiktir bu nedenle cok da kıyas yapmayın gayet normal gibi
Tugcem92 Teşekkürler arkadaşlar her anne adayı gibi tek düşüncem onun iyi olması. O yüzden herseyi kafaya takıyorum işte