Ayb-izmir Kızlar 17+4 üm ve 5 kilo almışım biraz fazla değil mi kilolu hamile kaldım zaten ilk 12-13 haftada 1 kiloydu birden arttı anlamadım🤣🤣sizler ne durumdasınız
Esraozturk92 Ayb-izmir kaç kilo ile hamile kaldın o önemli . Eğer ideal kilonun üstündeysdn rahat bir hamilelik için dikkat etmen gerekir. Ben 77ile hamile kaldım tüm hamileliğim boyunca 6kilo aldim
Ktprk Ayb-izmir Ben 80 le hamile kaldım şuan 27+6 haftalık hamileyim 8 kilo aldım Allahtan boyum uzun 😁🙈
Tstnptt Ayb-izmir bende kendimi frenlemeye çalışıyorum yoksa duba gibi olurum 50 kilo ile hamile kaldım 51.8 en son 12+3 daha 😣
Merbe61 Bende kilolu hamıle kaldım 18haftalık oldum kusmalar dan kılo almadım ama hobegım cıktı belkı bu ay almısımfır gıdınce bellı olucak
drn5410 Bende 18 haftalık oldum ve 6 7 kilo aldım 🙈 doktorum her gittiğimde uyarıyor ama yemeden duramıyorum 🙈
Demetsener Bende 53le hamile kaldım şimdi 60 oldum 4.5 aylıgım. Doktorum almışsın frenle kendini dedi
Kubra_ksk Bende 8 kilo aldım 4.5 aylığım daha doktor ben kiloyu çok önemsemiyorum bebek düzgün gelişsin yeter dedi beyaz ekmek ve şekerden uzak dur yeter dedi ben zaten kullanmıyorum şeker ekmek ama yinede alınıyor kilo bünye meselesi
Sumeyyegrbz Ben 18 haftalığım sadece 500 gram aldım. Bana da az almışım gibi geliyo. Endişe ediyorum acaba bebek ufak mı gelişmiyor mu diye 😏 yarın doktora gitcez bakalım ne diyecek 🤷🏻♀️🤰🏻
Ftsctn_20 Ayb-izmir kiloları hiç sormayın 60 ile hamile kaldım 79 oldum 36+5im şu an 19 kilo almışım 😒 ama artik takmamaya çalışıyorum bebeğimi hayırlısı ile kucagima alayında veririm o kiloları 😊 iki tane arkadaşım var biri 20 diğeri 22 kilo almış ama doğumdan sonra fazlasıyla vermişler bende onları duyunca motive oluyorum 😁
Yoncayucel Ayb-izmir 53 le hamile kaldım. 22+1 66 olmuşum 13 kilo 😒 daha önümde uzun bir zaman var ve kendimi durdurmam lazım.
Merveeeekkkkk Kvlkgzmerhn bende aynıydım çevremde de hiç kilolu gebe görmüyorum çok kafama takmıştım :(