Brc_Brc Alyasmom2019 cok guzel yazmissin Rabbim sag salim buyutmeyi nasip etsin insallah okurken hem kahkaha attim hem duygulandim bian kendimi gordum sanki insallah bende sag salim kucagima alirim evladimi bende cok korkuyorum boyle okudukca biraz rahatliyorum🥰
YagmrK Alyasmom2019 ben spinal anesteziden korkuyorum ya felç kalırsam diye genel istiyordum demek olmuyormuş buna üzüldüm şimdi 😭
zeynep_2020 Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin ilk defa duygulandım normalde soğukkanlılıkla okurdum ☺️
Zhd9496 Alyasmom2019 sağlıcakla buyurun inşallah bebisinizi benim sorum sezeryanlami doğum yaptınız yoksa normal mi dogum
esssraaaa Alyasmom2019 benimde sezaryan olacak gibi doğumum spinalden çok korkuyorum .hikayenizi okuyunca bir nebze olsun rahatladim. Sağlıkla büyütün bebeğinizi maşallah 🌼🙏
Havva_cskn Alyasmom2019 maşallah size hayirli saglikli ömru olsun bebişin 😍 37+2 oldum bian korktum erken gelmesinden ayni şekilde bugun bende rüya gördüm dogurmuş hastanedeydim işaret mi acaba yoksa bilinç altimi aklimdan cikmiyor 😂 neyse musadenizle bisey sormak istiyorm bebegin kilosu ultrason la uyumlu çıkti mi ? Bide dogum belirtilerinz ne oldu tecrubesizim kusura bakmayn fazla sorduysam😊
Ebe4343 Alyasmom2019 geçmiş olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah
Ryakvrckk Bende devlet Hastanesi'nde doğum yapicam eğer sezeryan olursa belden uyusturmali istiyorum falan tek korkum sonda takımı onu nasıl yapicam inanın bilmiyorum tek korkum sonda ne sezeryandan korkuyorum nede normal doğumdan sadece sondadan korkuyorum
Sudenaz34 Allah'a analı babalı büyütsün inşallah ablacım sana bisi soylucem bebek kilo alması için ne yemem lazım yada ne yapabilirim biraz bilgiye ihtyacım var (-:
Alyasmom2019 Sudenaz34 pekmez ceviz muz çok kilo aldırıyor ben tshinle pekmezi karıştırıp yiyordum elinden geldiği kadarıyla herşeyi bol bol ye
Olich Alyasmom2019 güzel bir doğum hikayesi. Eşinizin size bu denle destek vermesi gurur verici🎉🎉🎉Analı babalı büyütün inşallah 🥰🌻