aysglbz Detaylı ultrason zamanında ense kalınlığınız kactı benim 6 mm ve merak ediyorum sonuclarınızı ? Teşekkür ederim
meftun1anne aysglbz ama 12. Hafta da detaylıyı hatırlamıyorum sorun yok herşey normal demişti detaylı da
1989-- aysglbzdoktor ne dedi peki yuksek falan dedimi benim 11 haftalikken 0.70 di persembe detayliya gidecegiz onda kac cikar bilmiyorum ama ay yukseldikce bu oran artiyor sanirim
aysglbz 1989-- ben prof.recep has gittim bana ense kalınlıgının yüksek oldugunu istersem sıvı aldırabilcegimi söyledi, riskli oldugu icin istemedim bebegin %90-95 oranlada saglıklı dogabilcegini söyledi
1989-- aysglbz maddi durumunuz el veriuorsa nifty testini yaptirabilirsiniz aklınızda şüphe kalmasin diye benimde persembe gunu detayli ultrasyon var
aysglbz 1989-- nifty testide kesin sonuc vermedigi icin yine süphe birakicak amniyosntez sıvısı keske hic risk olmasaydı herkes gönül rahatlıgıyla yaptırabilirdi
1989-- aysglbz aa olurmu yuzde 99 sonuc veriyor doktor bize isterseniz yaptırın aklinizda suphr kalmasin dedi bende 3 lu testi bi yaptiralim neticeye gore düşünürüz dedim
aysglbz 1989-- %98-99 sonuc versede tarama testi oldugu icin yine kesin sonuc vermeyecektir. Tanı testide risksiz olsa bu süreci böyle gecirmektense direk yaptırırdım.
AyaYlmazYldrm aysglbz bebegim sakat olsa allahim korusun ne olcak aldirmican.sonucta parali veya parasiz hicbir test yapma derim.allaha sigin saglikli dogcak insansah
aysglbz AyaYlmazYldrm insallah canım 🙏🏻hicbir zaman aklımIzdan öyle bişey gecmedi ne gelirse Allahtan 🙏🏻 Ama belirsizlik gercekten üzücü 😞
Beyzaharun aysglbz 12. Haftada 1,12ydi dr muz normal dedi bu hafta detaylı olduk 22. Haftada ordada 0,89 çıktı oda normalmiş
AyaYlmazYldrm aysglbz malesef kapali bir kutu hepimizin basina gelecek seyler anneligin her evresi endise verici allahim saglikla kucaklarimiza almayi masip etsin