Heyv ummuhan55 ilk 17de hissettim sonra 19a kadar bir şey hissetmedim ama 19dan sonra durmadı oğluşum maşAllah😀
spiker_anne ummuhan55 bünyeyle alakali canim benim ilk 15 te yilan gibi kaymıştı içimde 17 de pit pit başladı simdi 34 böbreğim midem yer degistiyor🤭🤗😁
Ceylan35 ummuhan55 18.haftada net olarak hissettim tekmelerini daha önceki haftalarda pıt pitti kuzucuk ,😍
Mkylz ummuhan55 normalmiş, ben de böyle düşünüp ah vah ediyordum, 21+0da hissettim. İlk gebeliklerde 22. Haftaya kdr sarkıyormuş
Mucizebebegim3 20+4de hissetm ama tekme gbi hissetmiyorsun icinde gezinen dokunan birsey hisediyorsun.28+2 haftadayim daha ilk sert tekmesni bugun hssettm 😁 Normalde dokunamalr vurmalar vardi ama sett tekme yokdu daha 😁😁
Tucem 17de haraketlendi 18 de şiddetlendi maş. Ama bu bunyeden bünyeye farklılık gösteren bişi 22.haftasinda hisseden de olabiliyor.
ummuhan55 Mkylz ya bnde normal olmazsa hemen doktora gidecem herkes hissettim deyince bi ben miyim acaba oluyordu ama yorumlar içimi rahatlattı 🙂
Gamzeeeeli 19.haftada hissetmemen çok normal daha zamanı var zaten direk tekme atmıyor kıpırdama gibi bişey oluyor. Ben suan 22+1 deyim ve baya hissettiriyor 🎈 sağlıkla kucagınıza almak nasip olsun size ve bütün hamilelere insallah 🙏🏻
Kubra_ksk ummuhan55 benimde 19. Haftaya girdik doktora dedim hissetmiyorum oda daha erken 20.-22. Haftada hissedersin dedi dün bi pıt pıt attı sadece onu hissettim bakalım az kaldı gelecek hafta hissederiz inşallah
Yaseminturan_ ummuhan55 benim ilk hamileliğim net olarak 20. Haftamda hissettim eşimde 23. de hissetti😍