Blossom Tugceecikk Gözün aydın canım. 💃💃💃💃 Ben bugün test yaptım. Negatif çıktı. Yarın adet günüm. Sanırım bu ay yok bende.
Sevdiss_17 Ayyyy cok sevindimm adetin gecsin oyle git ultrasondan baksinlar sag salim kucagina alirain insallah 9 ay sonra dogum hikayeni gormek umuduyla 👶
sinber Tugceecikk yuppppiiiiii çok sevindim canım hayırlısı olsun ben de yaptırdım demin 1.20 çıktı önümüzdeki aya kısmet
Tugceecikk sinber teşekkürler canım inş önümüzdeki aylarda size kısmet olsun tek tüpümle hamile kaldım şoktayım hala 😁
Belirsiz Tugceecikk çok sevindim canım Allah sağlıkla büyütsün doğurmayı nasip etsin darısı bana inşallah 😍
Tugceecikk Blossom sağl kuzum allah hepinizden razı olsn o kadar dertleştik inş bir sonraki ay sizin ayınız olsn rabbim nasip etsn tez zamanda 🤲🏻☺️
Blossom Tugceecikk Amin kuzum. Allah hayırlı zamanda versin. 🌸 Sen de minik fasulyeni gör bir an önce inşallah. 🤲
Blossom Tugceecikk zeytinyağlı inciri nasıl hazırladın canım? Ben de eşime yapayım bari. Belki hamile kalmayı kolaylaştırır. 😄
Tugceecikk Blossom kuru incirlerini ortadan kes canım kaba koy üslerine çıkıcak kadar zeytinyağı dök o içine çekiyo bekledikçe hersabah bi tane yesin
Tugceecikk Blossom canım bide ben yumurtam kaliteli olsn diye ceviz suyu içiyodum akşam bi bardak suya bi tane kabuksz ceviz at sabah aç karnına iç adetim bitince başladım yumurtlamaya kadar yaptım
Fadiiik Blossom bende onu diyecektim valla benimde yumurtlama olali su an 10 gun oldu adetime 5 gun var
Blossom Fadiiik Vallahi ben hiç anlamadım o kısmı. Ya çok erken yumurtluyorlar ya da adet döngüleri uzun herhalde. Benim 28-30 gün arası.
Tugceecikk Fadiiik benimde 28 29 günde bir tam 14. Günümde pic 15. Ovülasyn 11. Gün çıktı inanın bende blmyrm nasl oldu bu kadar çabuk çıktı
Mormenekse34 Tugceecikk super saglikla buyusun hayirli olsun insallh Yumurtlamamiz ayni, test icin heycanliym ama sabredicem uzulmem insallh bu ay ❤
Blossom Tugceecikk Tamam canım teşekkür ederim. Kür falan yapamıyorum ben. Prolaktinim yükselir diye korkuyorum. Bunu deneyeyim en azından.
NurEto Tugceecikk kuzummm çıkmış ya 💕💕🤲🤲🤲 çok şükür çok sevindim canm benm ya allahım banada bu ay sencini yaşatır inş
Tugceecikk NurEto çok şükür çıktı canım şaşkınım çabuk yükselirde inş görürüm içim rahatlar inş sizinde olur en son ben öğrencem dedim en önce ben benim çıktı nasl oldu blmyrm 🤣
Tugceecikk Blossom evet doktorda bana hormonların normal gayet kür yapıp dengeni bozma demşti oyle bitki çayları içmedim hiç inş olur cnm deneyin bi