Tugceecikk Blossom benim ovülasyon bu sabah görünür hale geldi yani koyulaştı biliyomsn çok heveslendim yine of yarın artık 11 12. Günüm yapıcam erken gebelik testini kız dayanamıyorum
Blossom Tugceecikk Hadi inşallah. 😍 Ben adeti bekleyeceğim sanırım. Benim adet öncesi göğüs ağrısı çok ağrılı olurdu ama o zaman prolaktinim yüksekti. Şu an prolaktinim normal. Bu seferki ağrı hamilelikten mi acaba diyorum. İnşallah prolaktin yükselmemiştir yine.
Aslihan2 Bende dünden beri baş ağrısı çekiyorum oyle böyle değil hemde bu sabahda sağ kasığım cok ağrıyo aniden kalkinca batiyo sanki arada midem bulanıyor üşüttüm falan diyorum ama bir yanimda insallah hamileyimdir diyo 😞 adet günüme 3 gün var
Tugceecikk Aslihan2 inş hamilesindir cnm az kalmış olabilir de ☺️ benim göğsüm çok şiş ağrıyo artık bıktım çok rahatsz ediyor hamile insanlar napıyo blmyrm şmdiden böyleyse bu dedim kendimce
Aslihan2 Tugceecikk insallah sende hamilesindir canım 🙏🤗 ben belki yarin test yaparm bu eczanedekilerden cikar mi acaba
Sevdiss_17 Meraba kizlar post actim ama kimse yazmadi bende burya yazmak sitedim adetim ayin 10 unda yada 11inde yania detime 10 yada 9 gun var ama ben adetin 14. Gunu yumurtlama gordum degerlendirdik ama testlerim hic gecen aydaki gibi t cizgisi gorunmuycek gibi olmadi gecen ay yunurtalamdna sonra t cizgsii hic gorunmuycek gibiydi bugun tekrar test yaptim https://imgyukle.com/i/n3mvtt ve bu sekilde cikti tekrarmi yumurtluyorum anlamadim bide gogus agrim hic kesilmedi artarak devam ediyor akinrimdada gecen ay hic yoktu yumurtlamami yoksa gebelikmi anlamadim adetime daha 9 10 gun vat
Tugceecikk Sevdiss_17 ben yumurtlama olucak şekilde koyu göremedim canım belki yarın daha koyu olur ikinci yumurtlamandır
Sevdiss_17 Tugceecikk yok canim gunesten oyle duruyo yunurtlamadan bir gun oncesii gibi duruyor dur atabilirsem gorunuse atarim ama yumurtlamam olacak gibi 2 kere yumurtlama oluyor yani ikiz olma iktimali var ozmaan dimi tekiyle zor geciniyorum ikiz olursa ohh degme keyfimize 😂😂😂
Tugceecikk Aslihan2 İnş 😘 bilmiyorum ama 3 günün kalmş çıkar galiba cnm dene benim adete son 5 yarın deniycem erken gebelik testiyle
Uzm-Nurse Ben yakın zamanda adet olucam başladı bile karın sancım :( kanda negatif çıkmıştı zaten hayırlısı buymuş başka bir aya kaldım
Tugceecikk Uzm-Nurse hayırlısı olsun canım bu ay da geçsn yine denersin zaten düzenli deneyemedim demiştin üzülme
mimito Tugceecikk benim de aynı sizin gibi 20-21 inde birleşme tam yumurtlama günümdü😊 bat 6mart hesaplrıma göre. Bugün predictor erken test yaptım negatif çıktı ama iki gündür idrara sık çıkıyorum ve yorgunluk başladı normal adet öncesi belirtilerinden farklı olarak...
Tugceecikk mimito belki değişir canım ya kaldı artık 5 günümüz bende yarın yapıyım dedim ama korkuyorumda negatif çıkıcaktır muhtemeln de umut kapısı yinede bekliyor insan :/ bugün gerçekten çok yorgunum kendimi ağırlaşmş bitkin hissediyorum göğsüm desen patlıcak hamile değilsek eğer hormonlarımız güzel çalışıyor o kesin ☺️
mimito Tugceecikk negatif çıkarsa da bekleyin belki adet gecikir. Hayırlısı demekten başka çaremiz yok sağlıklı olsun da, erken geç önemli değil.. 😊