hatice_akbal Kizlar asi vurunupta yan etki goren oldu mu valla ortaokuldan beri vurunmuyorum acikcasi korkuyorum bebegime zarar verir mi die
Gokser hatice_akbal merhabakar ne alışı acaba? doktorunuzun tavsiyesi varsa bir sorun olacağını sanmıyorum, ama yoksa mutlaka danışın.. Doktorunuz tavsiye etmediyse ve çok gerekli değilse de yaptırmayın derin.. geçmiş olsun🍀
Zlmdnccc hatice_akbal tetonoz gerekli bi aşı canım. Ben yaptırdım 2 hafta önce hic sorun olmadı biraz agrıdı o kadar merak etme bisey olmaz 😊
LeonGunes-89 hatice_akbal Kolda ağrı yapıyor sadece bünyeye göre değişiyor kiminin hiç ağrısı olmuyor bile benim iki aşımda ağrılı oldu 1 hafta sürdü buz ve ya kolonyalı pamuk ile masaj yapın diyor ebeler ağrısını hafifletmek için 😊
hatice_akbal Gokser ne asisi oldugunu bilmiyorum saglik ocagindaki doktorum soyledi ama tetanoz diye duymustum
mrvygrtc Tetanoz aşısı. Kolunuzu ağrıtıp ateş yapabiliyormuş biraz ama bende hiç biri olmadı merak etmeyin
mrvygrtc hatice_akbal bende bugün 2. Dozu yaptıracağım. Kolunuz şişerse ağrırsa buz koyarsınız. Bi de ben gittiğimde griptim iyileşince yapalım dediler öyle bi durum varsa dikkat edin siz de☺️
mrvygrtc Yeliz1905 benimse doktorum söylememişti sağlık ocağındaki ebe söyledi. Zorunlu değil ama her ihtimale karşı yapılması iyi olur. Doğumdan önce 2 doz olarak yapılıyor. 20. Haftalarda. Sağlık ocağınıza gidip bi sorun isterseniz.
Gamzedngdn hatice_akbal bugün ikinci dozumu vurulcam bende hiç bir sorun yaşamadım çok az kol ağrısı dışında ☺️
Uykuclimon Bende vurlmadım korkuyorum burda bi bayan vuruldu akşama dogum yaptı suyu geldi 24 haftalıkken