Kızlar mutlu bı hikayem olursa yazicam diyordum şuan sağlı bir gebelik mi yasiyorum ya da sağlıksız mi inanın bilmiyorum ben 10 aydır bebek istiyordum ve olmuyordu kafayı bozacak duruma gelmiştim ve son ay unuttum aman dedim olmucaksan olma napim 2 gün önce cuma akşamı eşimle çok uyuyorum diye kavga ettik sürekli yatıyosun benle ilgilenmiyorsun diye söylenmeye başladı sonra dışarı çıktık markete marketin yanında da nöbetçi eczane var içimde biri beni dürtüyor ama bı yandan da diyorum gene negatif olcak ne alcaksin sigara al onun yerine diyorum sonra eşime sordum napim diye gittim test aldım bı de sigara aldım olacağına o kadar umutsuzum yani eve gittik dedi eşim gir yap bakalım elimde de sigara aman diyorum yok ki bişey regl oldun mu diye soruyor artık günlük tutmuyorum diyorum gayet rahat rahat o kadar bosverdim neyse 6 7 tane sigara içtim abartısız sonra girdim hadi dedim gelmişken yapayım yaptım bakmadım teste lavobadan kalktım aman dedim yoktur ama bı bakım öyle atıyım anaaaa anne ben burdayım diyen iki tane kıpkırmızı çizgiler bı teste bakıyorum bide acaba bozuk mu diye düşünüyorum dedim alicaann koş eşim geldi noldu noldu dedim bakkk bu ne oda anaaaa dedi bakisiyoruz birbirimize dedi hastaneye hemen acile kan verdik 2 saat sonra çıkıyor dediler bekle Allah bekle ben dedim ki eşime bahçede dedim hiç bekleme test yanlış kesin ondan sonra o da ben öyle diyince ummadi test elinde doktorun geliyor dedi gayet iyi sonuçlarınız? Dedim neye göre iyi ? Kime göre?
Dedi hamilesiniz sonuçlarınız çok güzel beta 1818 hiç unutmuycam bu sayıyı normal olup olmadığını da bilmiyorum bu değerin bir sürü yerde okuyorum kimyasal geçiren de çok koeku da başladı öğrenmekle beraber ay acaba orda mi ay dusurdum mu diye düşünmekten
Sigarayi bıraktım bu arada o içtiğim zaman vicdan azabı çekiyorum şimdi kese ne zaman görünür doktora gitcem hicbisey bilmiyorum
He bu arada umudunuz hep bı köşede kalsın benim gibi olmayın.buraada mutlu hikayeleri okuyup aman bana denk gelmez derseniz benim gibi böyle olur🙅🙋♥️