Aykal Merveyenianne bide değerim de 69 çıktı sonra sıfırlansa bile hemen kanama başlardı ne iş anlamadım valla
Aykal Goknurunuz sağlık ocaklarındaki doktorların aldıkları parayı inşallah rahat yiyiyorlardır. Bana taa negatif olan kan testi mi vermiş gittim doktoruma değerim 1438 çok harika dedi doktor Perşembe gel keseye bakalım dedi
Goknurunuz Aykal ay cok şükür canıım hadi hayırlısı rabbim yüzünü güldürsün bu sefer inşallah 😘 daha öncede dediğim gibi sakın kötü düşünme pozitif enerji yolla bebeğine 😍 sağlık ocağındaki doktorunu değiştirebilirsin canım 😊
Aykal Goknurunuz sağol canım Allah razı olsun seni de inşallah rabbim hayırlı evlat etsin bebişini 😊 aynen öyle yapıcam
Goknurunuz Aykal amin canıım cümlemizin inşallah, benimde aile hekimi gitti yerine bi doktor geldi ilallah ettim ayın 5ini bekliyorum bende değiştircem o mıymıntıyla uğraşamam 😂
Aykal Goknurunuz ya bu sağlık ocaklarındaki doktorlar hep öyle varya 😂 benim doktorum iyi aslımda ama izindeydi başka bi doktora gittim o yüzden geldi bunlar başıma