tugbaayaz Aykal tüh yaa inan çok merak ediyorum şuan haber ver mutlaka yarın canım inşallah vardır bebisin
Selime-18 Aykal 8 ila 10 gun arası gecikebilir bence 10 günden sonra olmazsan dene çok hayal kırıklığı yaşıyor öbür türlü insan.😊Kendimden biliyorum yani beni yanlış anlama lütfen.
yasebaris Aykal hamileysen zaten çıkıyor kuzum. Ben aksam 10 buçuk gibi yapmıştım çok su iç tuvaletine sıkış ve 4 5 saat tuvalete çıkmamış ol yap eğer iki tane testin varsa sabah ilk idrarinla da yapabilirsin
Aykal yasebaris dün gece yaptım silik çizgi çıktı canım bugun kan verdim bakalım yarın çıkacak sonucu
Selime-18 Aykal Aykal şimdi baktım da gerçekten belirgin googledan Hangi hastaneden giriş yaptıysan sonucu çıkmıştır 😂ben olsam duramazdım yarına kadar
Aykal Selime-18 sağlık ocağında yaptırdım yok ya bu kadar bekledim heralde 12 saatte bekleyebilirim 😊
Kubraomer Aykal canım ben kendım adet hunumde yaptıgım testte ayyynen boyleydı suan 19 haftalık oldum https://imgyukle.com/i/nzCcpq buda fotografı 🥰 hatta bundan ıkı üç gün sonra kan testı verdıgımde 5000 lerdeydı inşallah kanda da cıkar senın🥰
Aykal Kubraomer ay inşallah çıkar sonra sağlıklı bi şekilde yükselir inşallah 😊 bebeğiniz hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊
Aykal Goknurunuz canım değerim 69 çıktı doktor bişey söylemek için henüz çok erken dedi iki gün sonra tekrarlayacağız bu değer çok düşük dedi 😕
Aykal Kızlar merak edenler için yazıyorum değerim 69 çıktı doktor bişey söylemek için çok erken dedi cuma tekrar gel bakalım yükselmiş mi değerin.
PelinCemre Aykal hayırlı olsun öncelikle canım inşallah sağlıkla yükselir değer. Bende ilk öğrendiğimde 27.33 ile öğrendim önemli olan düzenli artış stres yapıp kendini üzme sakın.