Sunay10_
kontrollere gittiğim doktorun adı Nesrin kızılaslan çok ilgili idi kendisi hamileliğimin başından beri 🙏🏻 Ama doğum yaptığım gün haft sonu idi ve acilde ki nöb. Doktor Mehmet keçecioglu ilgilendi yatışımı verdi. Doğumumu ebeler yaptırdı Doğumdan sonra normal odaya yani lohusa servisine alındım orda odalar 2 kişilik ve kadın refakatçı istiyorlar 🙏🏻 Dogumhaneye de kayınvalidem ile girdik herkesin odası tek kişilik ayrı içinde banyo tuvaleti var. Yatak doğum anında çatala dönüşüyor kayınvalidem dogumhanede doğum yapana kadar benimle odada idi doğum anında kapıya çıkardılar onu Doğumdan hemen sonra gene geldi. Eşler dışarı da bekleme salonunda beklıyor içeri asla alınmıyor doğumhaneye Doğumdan sonra lohusa servisine çıktığın zaman birlikte cıkıyorsunz ziyaret saati bitince eve gönderiyorlar. Normal doğumda 1 gece mecburen kalıyorsun devlet o şekilde istıyormuş. Doğumdan sonraki gün bebekten topuk kanı alındı sonra doktor gelip kontrol etti bir problem var mı diye yok dedim ilaç yazdı öğleden sonra taburcu olursun dedi gitti çocuk doktoru gelip bebeği muayane etti emzirme hakkında bilgilendirmek için gelen görevliler vardı gelip bilgilendirip gitti. Açıkçası bana denk gelen hastane görevlileri hepsi ful iyi idi umarım sende çok memnun kalır kolay bir doğum geçirirsin🙏🏻🙏🏻