Aysehatun Merveksgn ben gitmedim ama giden tanıdıklarım gayet memnun guler yuzlu bir bayanmis belki bende onda devam ederim suan erdem hastanesine gidiyorum doktorum gayet iyi hastanede guzel ama bakalım
Aysenurcatikkaya Merveksgn İnanmıyorum biraz forum okuyayım sonra açayım dedim ama siz sormuşsunuz çok şaşırdım 😅
Aysenurcatikkaya Ben hamileliğimin başından beri gidiyorum çok memnunum ama aşırı yoğun hastası var bu yüzden çok iyi ilgilenebildiğini söyleyemem ama çok sevecen tatlı dilli oluşu ve hakkında çok iyi şeyler duymam beni ona yönlendirdi
Merveksgn Aysenurcatikkaya evet tek skkıntı çok kalabalık ve bekleme süresi doktorumu bende seviyorum 😍
Aysenurcatikkaya Merveksgn Merveksgn evet en az bir saat bekletiliyoruz çoğunlukla bu arada kötü bir yanı daha var doğum için gittiğinizde eğer mesai saati dışıysa kendi doktorumuzu çağırmak ekstra 250 tl ☺
Melinaa Aysenurcatikkaya merhabalar sanirim ikinci bebeginiz icin devam ediyorsunuz hayirli olsun⚘ Sibel hanimla mi devam ediyorsunuz birde yine avicenna da mi mesai disi ucret istiyorlar mi kendi doktorunuz icin ekstra?
Aysenurcatikkaya Merveksgn inşallah normal düşünüyorum bugün çatı muyenesi yapacak ilk defa bakalım uygun mu 😊 siz normal mi düşünüyorsunuz
Merveksgn Aysenurcatikkaya bende normal istiyorumm ayyyy sizle özelden konuşsak çok iyi olur sanki ya 😍 İnstagram kullanıo musunuz ordan iletişime geçsek
Aysenurcatikkaya Melinaa merhaba çok gel gördüm ama cevaplayayım evet Sibel hanımda doğum yaptım tekrar. yine hastane ve doktorumdan çocuk doktorundan da memnun kaldım ekstra bir ücret alınmadı sadece doğum ücreti