Canselugr Kızlar 15 haftalık hamıleyım karnım cıkmadı ama karnım kımıl kımıl oluyo boyle elimi koyuyorum hıssetmıs gibi oluyorum. 15 hafta da hıssedebılırmıyımkı
EbruIrmakAhmet Canselugr yani içerden pıt pıt hissedebilirsin ama benim 20. Haftadan sonra karnım oynamaya başladı canım
gulsah98 Canselugr 22+2 hala hissedemedim erken geldi bana biraz ama tabiki hamilelikten hamileliğe değişiyo🥰
tugce67-67 Canselugr canım bende o haftada hissetmeye başladım zayıftım .doktorum zayıf olduğun için hissetmen normal dedi .yani imkanı yok bebek değildir diyenlere inanmıyorum 20 olduk aynı pıtırtılar devam ,zaten gaz ile bebek ayırt edilebiliyor bence
Ayseyu Canselugr canım oğlumda tam bu haftada hissetim dediğin gibiydi şimdi ikinci gebelik heyecanla bekliyorum
esrerkn Haftalıkken artık harekete başlıyorlar. Tabi biz hissedemiyoruz. Muhtemelen artık sen hissedebilirsin çok normal .
Canselugr esrerkn cok heyecanlıyım ya cok degısık bısey ilk hamılelıyım 15 hafta erken diye dusunuyorum bılemıyorum Allah olmayanlara da versin inşallah
Damlaustglu 21+4 ilk defa 2 gün önce hissettim çok erken bence hissetmen için belki herkeste değişiklik gösterebilir
Canselugr tugce67-67 evet elimi karnımın ustune koyuyorum saat sesi gibi tık tak tik tak elim oynuyor 15 hafta erken ama bende zayıfım hayırlısı olsun🤗
mrvygrtc Canselugr bende o haftalarda hissediyormuşum gaz hareketlenmesi sanıyordum hep erken diye ama sonradan anladım bebekmiş☺️ Zayıf olanlar erken hissedermiş zaten 18. Haftada fln daha net hissetmeye başlarsınız. Allah sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin☺️