EmelMuhammed123 Kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var 🥰 bebeģime bornoz seti alıcaktim arkadaşım gereksiz sadece havlu al dedi🤔 çok kafam karıştı sizce hangisi kullanışlı yenidoğan için bu arada ben biraz büyük bir set alıp uzun süre kullanırım demiştim
Glnhl EmelMuhammed123 suyu iyi çeken bi havlu al bence biz yeğenimi direk yumuşak diye çarşafa sarıp suyunu alıp sonra tekrar çarşafla iyice kurulayıp direk giydiriyorduk
Nltka EmelMuhammed123 ben Karaca’nın bebek havlu setini aldım canım ya hem ilk doğduğundaki kullanılacak havlu var hemde üç yaşına kadar kullanabileceği bornozu var . Bir tane de Küçük el havlusu ve sabunlama kesesi var Toplam set 100 liraydı
Yildizim EmelMuhammed123 Bornoza hiç gerek yok çabuk büyüdükleri için kısalıyor hem de o an değil bornoza havluya bile zor bırakıyorlar biraz büyüyünce. Ben yumuşak havlu kullanıyorum
Deletedmom124 EmelMuhammed123 canım yenidoğan için havlu al derim hemen sarabilirsin bornoz ben daha yeni yeni düşünüyorum oğlum büyüdü
Akdenizbebisi Ben 1 havlu aldım e bebekten set alıcaktım yeğenim 2 yaşına giricek bornoz hiç kullanılmadı sürekli havlu kullanıldı ben o yüzden bir havlu daha alıcam
Arzu0101 EmelMuhammed123 yeni dogdugunda havlu daha iyi oluyor canım bornozu biraz daha büyüdükten sonra düşün bence ☺️
nilly EmelMuhammed123 bebek bornozlari küçük oluyo. Bacakları ıslak kalıyo. Hem de bebek banyoyu yada giyinmeyi sevmezse bornozu giydirmek işkenceye donebiliyo. Bu sırada bebek üşüyo. En güzeli yumuşak ve emici bi banyo havlusuna dolayıp çıkmak.
zelis63 EmelMuhammed123 canm ilk zamanlar için bornoz gerçekten kullanışsız olabilir bende yaptırdım bornoz takımı isimli 1 yaş ve sonrası için kullanılır
tambirminnos EmelMuhammed123 havlu daha iyi bornozu minnacıkken giydiremiyorsun bile büyüdüğünde de üstünü zor giydiriyosun bornoza hic izin vermezler 😁
Aycalyaa EmelMuhammed123 Canım ben yenidoğan havlu aldım bu kafası geçirmeli olandan bornozu 1 buçuk 2 yaşlarında düşünüyorum alıp hemen havluya sarmak daha mantıklı sanki
Umtays1620 EmelMuhammed123 bornoz çok kullanışsız canım ben oğluma aldım bi ker3 bile kullanmadım normal havlu aldım onu kullandım büyüyünce al üç dört yaşına
Cumaserife EmelMuhammed123 hepsiburadada çok güzel çok uygun 3lu 4lu setleri var bende ordan terch ettm çpk güzel gerçktn tavsye ederm
Likya E bebekte de havlular var ben 20 tl ye alıp geçtim zaten üzerinde çok tutmayacağım icin ve muslin bezinde duştan sonra çok kullanıldığını duydum
Jasminixx EmelMuhammed123 kızım 4 yaşında hala havlu kullanıyorum yeni doğana bornozu giydirmeye uğraşamıyosun yıkadığın gibi havluya sarıyosun bana hediye gelmişti hiç kullanamadım
adige06 EmelMuhammed123 yenidoğan için bornoz değil havlu en iyisi köşeden başa geçirme yeri olan havlular var onlardan alabilirsin ki şart değil büyük olsa havlusu tarzı yumuşak bir havlu edinebilirsin ben 2 tane kullanıyordum birini hemen suyunu aldırmak için diğerini de ilk havluyla ıslak ıslak kalmasın diye yaklaşık 9 ay böyle kullandım sonra bornoza geçtim 🤗
Esrakocak EmelMuhammed123 Bornoz setinin içinde havlu zaten var ben set aldım ilk başlarda havluyu büyüyünce bornoz kullanacağım ayrı ayrı almak ta çok mantıklı değil bence