Merve39 Selimem ben cevizden çok tiksindim ya sabahları mide bulantısı çok oluyor birde cevizi görünce çok kötü tiksindim inşallah sizler yiyebiliyorsunuzdur
198723 Merve39 normalde o kadar severdim ki bende tiksindim ama süt muz ceviz blendirdan çekip içtim mahrum kalmamak için
Belmaaa Selimem her gün yiyorum ceviz,incir, kayısı, badem, kaju, fındık tabi günden güne çeşit değişebiliyor normalde de hepsini çok severim zaten
annee27 Ceviz eşliginde kuru üzum ve pestil yer fistigi antep fistigi devamli yediklerim arasinda bide bu aralada ayran düskünlügüm var 😋😋😋
Belmaaa Selimem evet canım çok güzel gelişimi şükür ama benim kansızlık ve Demir eksikliği var bu kadar sağlıklı yememe rağmen 🤦🏼♀️🤷♀️
GizPek Günlük 3 fındık 3 badem 3 kaju 2 ceviz yiyorum koca zoruyla. Doğumdan sonra bi 10 yıl hiçbirini görmek istemiyorum 🤮
Selimem GizPek Eşinden Allah razı olsun bak ne kadar güzel ilgileniyor afiyet bal şeker olsun ne güzel ye ye
Esma_korpinar GizPek ahaha bende sogan icin bunu diyordum ilk haftalarimda son haftalarima dogru sogansiz yapama oldum 😂
Gldane Selimem ikl hamileliğimde eşim çok aldı yemiyordum diye ikincide almıyor 🙈🙈 alsa gene yemem galiba canım hiç istemiyor