Retina Eebbrruu ben mide bulantısı için iki kere kullanmıştm.ama tabi hamile olduğunuzu belirtin her zaman.
Bfa2101 Bende acile gitmiştim doktor banada serum verdi hamile olduğumuz için insan ister istemez tedirgin oluyor ama sonuçta bebeğimizin sağlığı için hem zararlı olsa vermezler emin ol cnm💓
Bushra Benim günde 2 sefer takıldığım bile oldu. Toplamda 30’dan fazla serum takıldım. Hatta içine de mide bulantısı için ilaç enjekte ediyorlar. Şimdilerde 3-5 gün ardından takılıyorum. İnşaallah sana da faydalı olur😊
Eebbrruu Bushra msllh 😊 30 da baya cok bende aslında özellikle gdip takılmasını istiyorum aslında ama oyle de takmzlar glba 😊☺
Bushra Eebbrruu bana doktorum rapor ve reçete yazdı. Kendisi de beni bu konu da çok rahatlattı. Yine de o kadar seruma rağmen 6 kg verdim😞 rabbim hepimize şifa versin
Bushra Eebbrruu serumu her hangi bir hastanede takılabilmem için yazdı canım. 14 haftalığım ve 7. Haftadan beri mide bulantısı ve aşırı kusmadan yatıyorum
Bushra Eebbrruu daha 2 gündür biraz gözüm açıldı. Umarım daha da iyiye gider. İnan ki psikolojik olarak beni çok zorladı. Bir de serum takılmasaydım ne olurdum bilmiyorum
Eebbrruu Bushra herkesin hamilelik sureci farklı geçiyor iste. Gecen ilk defa takindim acilde. Bi tane kız da geldi takıntı hamileymis hic belli olmuyordu knsurken söyledi 8 aylık hamileyim hic zorlanmadim cok rahat gecrdim dedi valla herkesi ayni.olmuyor benim de stresli geçti baya 😞