Tubanasli Korse olarak ne aldınız ? Hangi özellikte ve Hangi siteden aldınız arkadaşlar 😊 E bebekte gördüm ama kullanan var mı? Yamuna korseyi beğeniyorlar ama kararsız kaldım
Gamzenur60 Tubanasli ben yamuna kullandım.canim ilk dogumumdan sonra. Sadece bel ve göbek kisimli olanını gayette memnun kaldım evet biraz pahalı ama inan ki gerçekten göbeğim 0 di yani hiç kalmadı bence hiç düşünme yamuna al
pinarim35 Tubanasli bende yamuna korse aldım henüz kullanmadım ama, ayrıca e bebekteki kullanışlı değil diyorlar eşyaların altından belli oluyormuş ve direkt tenine takamıyormuşsun acıtıyormuş altına atlet giymen gerekmiş
Deletedmom0990 Tubanasli bende Instagram da bir sayfa var annebebeshop diye oradan bakıyorum sezeryanla normal farklı korse galiba dikkat et canm ona
Tubanasli Gamzenur60 Fiyatı biraz yüksek diğerlerine göre. Memnun kalan arkadaşlarım da var bi de ilk çocuğum olduğundan bi değerlendireyim canım 🤗 Düzenli kullanmışsındır dimi etkisi için
Aslannn Ben normal göğüs altindan dizekadar olan şort gibi olan modelden almisdim.yamuna filan diildi .ama yinede memnunum yani..ilk dogumumda ikinciyede kullandım şimdi de üçüncüye hamileyim doğumdan sonra yine onu kullanicam..
Gamzenur60 Tubanasli canım ben neredeyse 20-25 gün duş harici çıkartmadım ama emin ol ki dümdüz bi karnım oldu eski halinden bile sıkıydı. Alırkende mutlaka hamile olduğunuzu ve bu göbeğin doğum sonrasında ineceğini göz önünde bulundurun. Yani ben xxl olmustum hamileyken m beden aldım korsemi. 20 gün sonunda o korse belimde dönüyordu bol olmaya başladı. Yani küçük al korseyi
Aslannn Tubanasli canim ben normal bir iç çamaşırı satan mağazadan almisdim açıkçası..bel kısmı silikonlu hatta katlanmio kivrilmio bele yapisio rahat yani...kaç yıl.oldu kullanıyorum..açıkçası korseye fazla para ödemek bana saçma gelio.
Gamzenur60 Moen evet canım ben sezeryan doğum yaptım kullandım şimdi ikinci gebeliğim yine kullanacağım
Moen VLD-61 iki sezeryan oldum ikisindede öneren doktorum olmadı 3. Hamileyim kullanmayı düşünüyorum genelde hangi tarz öneriyolar
Gamzenur60 Yubu hamile kalmadan önceki bedenine göre ver Sonuc ta ama o bedene geri dönmek göbek olarak
Ask_H Süwen markayı da güzel dediler ben almadım daha ilk hamileliğim tecrübesizim ama yamuna korseyi bende çok duyuyorum