Gulsahim Merveyunus31 hamileyim üzülüyoruz yoksa tutupta iyiki sıkıntıya düşmüş diye düşünmüyorum yani Allah biliyor üzülüyorum benimde oluyor bir sürü sıkıntım ama diyorum ki hamileler üzülmesin kimse... Bu yani durum.. Burda saçma sapan Bi olay geldi başıma kadına dedim ki boşanma ayy çok geçmedi linç yedim meğer kadın altta kocasının eski sevgisiyle görüştüğünü yazmış falan ondan beridir ben sevmem çok yorum yapmayı bu konuda yani öfkem şu evet çok üzgünler amenna ama üzmemeleri in aileleriyle haletmelrri bu yani xanım
Nuriiiiii Gulsahim aldatılan kadın burada nasıl destek bekliyor anlamıyorum, bozan deseler yok der, babanın evine git deseler yok der, çalış çocuğuna bak deseler mesleğim yok der, sonuçta evlilik devam edecek yorum yapmak bile gereksiz bu konularda
Aysema Nuriiiiii Ağziniza sağlik. Gün icinde ne var ne yok diye bakiyorum hep ayni sorular. Bazen gerekli postlari goremiyorum ya da yeteri kadar cvp alamiyor. Eski postlar kurcalansa boyle bir curcunada olmayacak ama kimse kendini yormak istemiyor⚡
Nuriiiiii Aysema o kadar önemli şeyler soruluyorki sayfaya tekrar girdiğimde bulamıyorum bile bu postları yüzünden
Gulsahim Nuriiiiii onu diyorum işte iyice psikolojik bunalıma girecek.. Demiş ya hz ali dersimi dostuma söylesem üzlğrğ düşmanıma desem sevinir.. En güzeli içinden Allaha tevekkül etmek.. Eğer ben yaşadıklarını anlatsam herkes oturur ağlar... Ama hepsi geride kaldı hepsii iyiki de oldu diyorum güçleniyor insan. Onlar benşm en özellerim
Zhrnz Gulsahim aynen oylee herkesin kendince sikintisi oldu hic.kimse dort.dortluk degil cunku ama ister herkes bunun olgunlugunda olamiyo Rabbim kimseye kaldiramicagi.yuk.vermezmis😢
Zhrnz Gulsahim yaa hic demee sanki her yorumu okuyozz 😎 arkadas ole bisi varsa.birinin.demesiyle degil gercekten senin ne.istedigin onemli ben.sahsen.cogu seye cok.uzuluyorum.hamile haliyle esinden siddetgoren ozellikle 😢 amaa biz dusuncemizi yazincaa saldiriya geciyolar onlara neysee🙈
Gulsahim Zhrnz ayy evet şoka girmiştim o gün ben.. Dün mü neydi işte kız yazıyor eşim aldattı falan dedim ki ayaklarının üzerinde dur ayrıl gerekirse dedim kızının velayeti i alırsın bilmem işte bişeyler çünkü ilerde çocuğunu vermez öyle zihniyetten bir adam biliyorum tahmin ediyorum... Onu düşündüğüm için. Neyse biri demiş boşanma yok zaten düşünmüyorum aaa baktım kızla sıkı fıkı biz doğruyu söyledik neredeyse bizi dövecek
Masal-90 Deletedmom137 doktor bile kese şeklinden cinsiyet tahmini yapamıyor, boşuna okumuş o kadar 😂😂😂😊
Nuriiiiii Deletedmom137 çocuk doğacak ama biz daha isim bulamadık:)) bi onu sprmuyorlar doktora birde
Gulsahim Zhrnz evet bitanem rabbim küsermiş derdi ben verdim dermanını benden niye istemiyor isyan ediyor diye
Songulkls27 Ben en çok gebelerin yoğun kanamam var ne yapmalıyım demelerine şok oluyorum 😳 insan arkasına bakmadan koşa koşa hastaneye gitmeli yani bu kadarı çok cahillik
Zhrnz Gulsahim hahahaha ☺ iyilik.yaramaz canim bazilarina onlari poh pohlicak yorum yapmayinca hemen saldiriya geciyolar benim fikrim dusuncem neyse onu paylasirim isine gelir gelmez keyfin bilir 🤗