Nuriiiiii Deletedmom137 doktor bunu kafasından uydurmuyor, derslerde anlatılanı yazıyor adam , ben kullanma desem kullanmazlar :))
Dygggkcr Nuriiiiii e ama doktorlar para tuzağına düşürüyo o yüzden öyle 😂 bizzat gördüm sen doktora bakma beni dinle diyeni burda
Deletedmom137 Zezef çok guzel bi mesleğiniz var ayrıca tebrik ederim hayvanları çok severim bayılırım hatta☺️
Nuriiiiii Zezef şuan hissiyat olmayabilir, için bomboş gibi gelebilir gayet normal , ilerleyen zamanlarda karnın büyüdükçe tekmelerini hissertikçe bütün dünyan orası olacak
Nuriiiiii Dygggkcr özeller zaten para tuzağı çoğunun gözünde bir de, sonuçta onlarda ekmeğinin peşinde o kadar okulu boşuna okumadılar, bi baksalar tus sorularına o zaman anlarlar
010795 Nuriiiiii aynen katılıyorum kız bebek istemeyen ama istiyor gibi yapıp merakla erkek denmesini bekleyen tayfa çok
Gulsahim Nuriiiiii peki kocalarını anlatıp boğanın dediğimizde ama o Brnim kocam diyenlere ne demeli. Ayrılamazmış.. Madem niğetin yok ne diye burda bir sürü insanı üzüyorsun...valla burası daha dedikodu platformu oldu...ben sağlık açısından çok fazla post göremiyorum sürekli kaynana elti özellikle koca... Aile demek özel demek ve başkasına pay vermek olmaz aile içinde halletmek gerekir bu tarz şeyleri
Nuriiiiii Gulsahim aynen canım bi sorunun olur fikir almak istersin , ama kocam aldatıyor diyipte konu açıp sonra hiç bişey olmamış gibi davranmak da bilmiyorum aklım almıyor
Serap0733 Nuriiiiii aynen vallaha ben bi şey sordum üç beş kişi yorum yaptı ama dedikodu olsa ordalar:/
Gulsahim Deletedmom137 😅😅😅😅 hahahaha ya kaynanalar zaten sevilmez onlarsaki ego kimsede yok onlar kraliçe tacı varr gözde 😁😁😁😁
[silindi] Zezef biride kime benziyor diye yazmış. kendi fotosuyla kocasının fotosunu bide bebegin ultrason foto koymuş 🤦♀️
Gulsahim Nuriiiiii tabiki kendini rezil ediyorlar... O Bi anlık psikolojiyle.. Sonra eminim pişman oluyorlar ki yok öyle demedim yok bçyle yapmamam. Tamam üzülğyorum çok hemde böyle şrylet anlatılmaz aileyle çözülür... Bizde öyle bilmiyorum.. Kuzum. Kınamıyorım ama garip geliyor bana buralara yazmak. Yoksa kimse 4 4 lük değil
Nuriiiiii Gulsahim benim kaynanayı duysanız cıldırırsınız, resmen eşimi kıskanıyor yanımda ay yüzlü oğlum diye sever o yüzden çok tartısıyoruz kıskançlığı yüzünden kaynanamın:))
seda1anne Deletedmom137 benşmde en sinir olduğum bu , yahu doktor vermiş ilacı ne diye buraya soruyorsun kullanayımmı diye 😂