Nevinnn Yaseminturan_ benimde öyleydi efermag kullandım ilk başlarda etkiliydi çok sonra artık bünye vücuda alisiyo etkisini gostermiyodu hep uykularımdan uyanıyorum yine bu sefer magvital yazmış onu aldım bu daha iyi geldi doktoruna soylemende fayda var 🤷♀️
zelis63 Yaseminturan_ 35. Haftamdaym yalancı sancılarım 1 haftadır giriyo ama çok kısa süreli oluyor. Kramplar beni hep uyurkeen tutuyor sana kesin bir çözüm söylicem kramp ayağına girer girmez hemen kalk ayagının üsütüne bas hemen gidiyor canm çoğalmadan
Benimguzelkiziim Benimde sabahları uyanıp kalktığımda karnım semsert oluo ve ağır. İki üç dakikaya geçiyor bu nedir bilmiyorum
Yaseminturan_ Benimguzelkiziim aslında bende tam anlayamıyorum ama böyle bebek bir yere toplanıyor gibi ve bir kaç dakka hareket edemiyorum canım yanıyor mesela bende böyle 🤦🏻♀️
Duyguali Yaseminturan_ Ozlmslm bugün gittim aile hekimine söyledim onlar da kadın doğum uzmanına git dedi gittim. doktor bunlar doğum sancısı dedi. Magnezyum falan verdi. Günde 7 8 defa olması normal ama 5dk bir gelirse beklemeden hastaneye gel muhakkak dedi.