Kardelenyigit Kızlar doğumdan önce bir şeyler yapıp buzluğa atmayı düşünüyor musunuz,düşünüyorsanız aklınızda neler var pratik olur elimin altında olur dediğiniz
PrensTaha Kardelenyigit doğuma başka şehirde yapacağım ordada 10 gün kalıp geleceğim o yüzden ben rahatım. Hazır şeyler alırdım ikram ederdim ayakta duracak halim yok
Esr36 Kardelenyigit Valla ben dusunuyodum ama halam annem galan uaoma gerekirse biz yapariz dedilrr bende vazgectim
Edanurdg Kardelenyigit öncelikle yaprak sarması ve beyaz lahana sarması yapıcam sarıp atıyorum öıkarıo buzun çözülmesini beklemeden pişiriyorum poğaça gül böreği mantı sulu köfte kurabiye tavuk köftesi normal köfte şimdi aklıma gelenler bunlar köfte ürünlerini doğuma yakın yapıcam 6aydan fazla dolapta kalmasını istemiyorum. Kurabiye, poğaça, börek sadece pişirip atıcam dolaba birde portakal limon atıcam buzluğa gelen misafirler için evde limonata olması güzel olur
Tosbikim Poğaça börek kurabiye tardi seyelr yapmayı düşünüyorum. Gelen giden olursa diye. Mantı, yaprak sarması, icli köfte, yağlama yapmak için şebit(lavaş)vs. Hemen ciakrip pişirmek için bunlarda🙄 aklıma geldikçe dolaba konacak şeyler yaparim
Kardelenyigit 1dem aynennn😂😂aayy benim aklımada gelmiyor ya yapacak şeyler 😂birde üşeniyorum daha doğrusu 😅
Tosbikim Kardelenyigit ben seviyorum mutfakta vakit geçirmeyi. Ara ara yapıyorum koyuyorum ama yeniyor 😂doğuma kadar biter yaptıklarım tekrar yapıp koyacam. Birde annemin yanına gitme ihtimalim olduğu için eşime pratik şeyler olmasi lazım dolapta mecbur yapacam 😊😊
1dem Kardelenyigit aman aç kalacak değiliz ya yeriz bişeyler. Gelenler de pasta börek getirir oldu bitti 😁🤣
Kardelenyigit Meftunbade valla bi an bende öyle düşünüyorum halim mecalim kalır mı birde onlarla mı uğraşırım diye 😅
Kardelenyigit PrensTaha doğurur doğurmaz gelenlerle uğraşamam kuzum zaten sonrasında önem verdiğim kişilere diye düşündüm ama sağolsunlar onlarda düşüncesiz değiller ama bilmiyorum artık naparım
Kardelenyigit Tosbikim bi an bende yapayım dursun diyorum sonrada diyorum ki halledersin bi şekilde bu kadar kasma 🤣tabi senin durum daha farklı kuzum
Kardelenyigit Esr36 eşimde öyle diyor sağolsun kayınvalidem falan düşüncelidir ya zaten düşünceli insan ufak tefek atıştırmalığıyla gelir yormaz ama bakalım ne olup ne biter bilmiyorum 😂