Mrvaklynr Kızlar iki kere bebeğimi kaybettim biri kürtaj diğeri dış gebelik oldu bir sene oldu hala gebe kalamadım her ay o kadar umutsuz olup gidenlere o kadar üzülüyorum ki benden sonra hamile kalanların bebekleri hep kucaklarında gördükçe içim cız ediyor kimseyle görüşmek dahi istemiyorum bu yüzden birbirimize destek olalım mı
Hpkdr Mrvaklynr ben ikiz gebelik gecirdim birini kaybettim sonra yine hamile kaldim boş gebelik oldu yine hamile kaldim bukezde düşük yaptim. Simdi yine hamileyim ve 6.ci gebeligim
BegumIscanTunc Mrvaklynr canım bende yaşadım bir düşük ve birde dış gebelik şuan tedavim bitmek üzere doktorum rahim filmi istemişti çektirdim hiç bir sorun yok tüplerinin 2 Side açık dedi martta kontrolle bebek sürecine başlıcaz sana tavsiyem rahim filmi çektirmen
Faray Mrvaklynr olalım tabi, benimde aynı sizinkiyle bir dış gebelik, bir kalbi atmadığı için kürtaj, şimdide 27 haftalığım ve femur kemiği gerilediği için engelli diyorlar. Biz üzüntümüzü yaşayasak bile gücümüzle ayaktayızz
Mrvaklynr Hpkdr daha önce bebekleriniz olmuş muydu benim ilk gebeliklerim böyle olunca iyice umutsuzluğa kapıldım
Nasippp Hpkdr sebebini araştırdınız mı? Benim de kan pıhtılaşma çıktı son bebeğim iğneye rağmen kaybettim bebeğimi 1 sene olacak gebe kalamadım bende
Hpkdr Ikinci gebeligimde ikiz biri tavşan ddak biride beyni ense kokundeydi ALLAH tan hayirlisini iste canim
Hcruyr Hpkdr merhaba banada ayrintili ultrasonda yarık dudak denildi . Tek taraflı damakta göremediler . Sizin ameliyatinizi kim yaptı acaba ? Sizde de mi sadece dudakti ?
Mrvaklynr BegumIscanTunc doktor rahim filmine bana gerek görmedi canım ilk gebeliğim düşük olduğu için gerek yok öyle şeylere dedi korun dedi ben altı ay korundum korunma süreci bitti altı aydır deniyoruz ama olmuyor bir sorun mu oldu diye hormon testi verdim doktor sorun yok dedi ama çok umutsuzum
Mrvaklynr Faray inşallah değildir canım sağlıklı olur inşallah Allahtan umut kesilmez ama insanın içi acıyor işte dua etmekten başka bir şeyde gelmiyor elimizden
Cemileyaman Sen anltmşın bnm yaşadıklarım göz önüme geldi bnde sen gbydim 2 kre kürtaj oldum klbi ve gelişimi durmuştu bnden sonra hmle olnlrın kucağında gördükçe üzlüodum ama 1 sene sonra ummadık bir anda hmle olduğumu öğrndim ve ilk defa bir bebeğimin hareket edip kalp atışlarnı duydum şuan 11+6 günlüğüz Rabbim istyen herkeze nsp etsin inş 🙏🏻 dualrm sizlerle
Mrvaklynr Cemileyaman amin canım dua et bize de ben de çok umutsuzum Artık her gün ağlıyorum yalnızım gurbetteyim can yoldaşı olurduk diyorum hep hayallerini kuruyorum
Meryemcez Mrvaklynr bende 1 düşük 2 kimyasal gebelik yaşadım ilk düşük yaptığım hamileliğimi öğrendiğimden bir gün sonra da bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrenmiştik o doğum yaptı ve kızı 5 aylık oldu kucağıma alıp severken ağlamamak için kendimi tutmak zorunda kaldım yutkunamadım bile
Mrvaklynr Meryemcez ben de öyleyim canım beş altı arkadaşımla nerdeyse aynı anda evlendik ve hepsinden önce ben gebe kaldım ama benim kucağım boş hepsi foto atıp duruyorlar o kadar üzülüyorum ki Rabbim aratmasın bizimkini de boş bırakmasın ne kadar zormuş
Prensesannesi96 Meryemcez bende dusuk yaptım en yakın arkadaşımla aramda hafta vardı dusugumden 2 hafta sonrada benden 1 hafta önce evlenen çok yakın arkadaşım hamile kaldı sonra geçen ayda kimyssal gebelik geçirdim Rabbim onların sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ama bana ultrason fotolarını attıkları zaman içim gidiyor düşmeseydi bnmfe su An böyle olacaktı dşye ama bakıyorum okadat büyük kaybeden var ki bebeklerini şükür kalp atışını bilr duymadan gitti diyorum Rabbim bterşbden korusun Birgun bizde buraya hamilelik haberimizi yazarız insallahhh
Nuriay Mrvaklynr dua etmekle beraber elbetde elknizden bir seyler gelir şifali bitkilerden mesela çorek otu hayit tohumu civan perçemi sogan suyu kullanip yumurta kalitenizi artirip ovulasyon testi alib deneye bilirsiniz bu kadar umutsuz olmayin lutfen 1 kere hamile kalmişsanız bide kalirsiniz zaten esinize keci boynuzu pekmezi icirik her gun 1 kaşik Allahın insanlari için dogal olan niymetlerindende yararlanin bi dusunelim yaa ulturason klomen catlama ignesi olmagan zamanlar da hastaneler olmayan zamanlarda insanlar nasil sorunlarini cozmusler ? Dusununce mantikli bitkilerle dogal yontemlerle gebe kalmişlar meselea rahim çektirme sana bişey soyleyeyimmi eger rahimin kurtajdan sonra egilmis se yani yerini biraz deyişmiş şekli oldugundan az da olsa farkli yone kaymişsa gebelik olusmaz neden? ÇunküAllah inanin vucudunu o sekilde kurmuş bir şey yanliş sa dogru işlemez mesela folik asit eksikse bebeklerde anomali olur ayni benim kayb etdigim bebegim gibi şimdi bak sana teselli vermiyicem çunki senin teselliye degil bilgiye ihtiyacin var bak lutfen anlattillarimi iyice dinle benim bir cikarim yok istedigim Rabbim herkese yardim etsin bebegi olsun banada ve isteyen herkesede ....... Benim 2 kurtajim var ilk kurtajimdan sonra 6 ay kadar gebe kalmadim korunmamama ve bazi yollari denememe ragmen annemlere gitdim memlekete annem dediki gel rahmini cektirelim bizimde bir komsumuz var o kadin hep yeni evlenenler ve hamile kalamayanlar yanina gelir ve gebe kalirlar ama hani yalanciktan bişey yapmiyor ben Allahi şahit tutarak konuşuyorum gittik çok yaşli bir teyze uzandim eli ile kasıklarima hafif baski yaparak eliyle anlamaya calisti dediki kizim rahmin egilmis ve genişlemiş boyle gebe kalmazsinki bebek dollenir ama adet olursun dedi masaj ederek belimi bagladi sal gibi birseyle 3 gun ard arda dediki evdede bagli gez belinde dursun yatinca açarsin ama kalkinca benim gibi bagla dedi oylede yapiyordum inanirmisin o ay ovulasyon testide sipariş etmiştim ama gerek kalmadi cunki adet olmadim hamile kaldim ama ayri sebepten kayb etdim şimdi tedavi oluyorum yine rahmim cekilmeli çunki gebe kalamayacgimi dusunuyorum ve bu kez kendim yapicam ogrendim teyzeden sözum o ki Careler bitmezken neden umutsuz kluyorsun boyle kendini uzerek nereye vara bilirsin ?hic bir yere ancak senin yapa bileceklerin var yap anlatdiklarimi iyice oku Rabbim nasip edecektir üzülme Rabbim yardimcin olsun
Prensesannesi96 Mrvaklynr aynen bende öyle canım aynı anda 5 arkadaşımla aralarında 2 hafta falan arayla evlendik hepimiz hamile kaldık ben dusuk yaptım ilk gebelik sağlıksız olur diyorlar Rabbimib zoruna gitmesin verende I alanda o ama tek benlmki mi sağlıksız diyorum 😔 sonra kimyasal oldu geçen ay testte incecik bi çizgi görünce ağladım mutluluktan sonra dur hulya belli olmadan sevinme dedim kanım cok çıkmadanndustu zaten 😔
Cemileyaman Mrvaklynr inn cnm bnde sen gbydim yanlızım bulundum yerde otrrdum ağlardım şmdi yaşasaydı dolanırdı koca evde tek kalmzdm diodum bu arda canım bn tedavi oldum nden ölüodu bebeklerim die meğer kan pıhtısı varmş bnde şmdi iğne kulanıom sen testler yptrdn mı?
Gunayyyy61 Mrvaklynr canım hiç umutsuzluğa kapılma bende iki kez Bebeğimi kaybettim ama sonunda yine hamile kaldım şimdi 37 haftalik hamileyim doğumunu bekliyorum allahim büyüktür
Balance Hic umutsuzluga kapilmayin kizlar bnmde ilk gebelikde 31. Haftada erken dogum yaptim kizimi gordum eline dokundum hemen kuvoze aldilar malesef birkac gun yasayabildi sonra tam 4 kere dusuk yaptim 6-9 haftalar arasinda sonradan yine hamile kaldim oglumu 35. Haftada dogurdum cok sukur saglikli bi bebekti suan 9 yasina girecek gecen sene 12. Haftada bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum ve suan bn yine hamileyim yani okdr hamileliklere ragmen yasayan bi oglum var ve insallah simdiki hamileligimde zamaninda ve saglikli bi sekilde ilerler dha 15. Haftadayim
Mrvaklynr Balance Allahım bağışlasın canım melek olmuş senin bebeklerin Rabbim bize de tattırsın inşallah anne olmayı bir bebeğe dokunup koklamanın bile hayalini kuruyorum anne olarak
Nasippp Balance bende 3 düşük yaptım canım kan puhtılaşması çıktı bende 3. Bebeğim de iğne rağmen gelişmedi ilk bebeğimi 3,5 aylıktı kaybettim tek ilk bebeğim de kalp atışını duyduk
Gunayyyy61 Mrvaklynr hiç düşünme bende oup umutsuzluğa kapıliyordum ama hiç ummadigim anda geldi haber doktorum bana tamam üzülüyorsun ama bir iyi yönden bak dedi en azından kalabiliyorsun ya hiç kalmasaydin
Papatyam2017 Mrvaklynr ilk 3 gebeliğim hüsran ile.sonuclandi 4.gebelik kızım.oldu çok şükür 4.gebelik tekrar kürtaj ve 6.kez hamileyim.. Rabbim ne der ise o ümitsizliğe kapılmayın canım
Mrvaklynr Papatyam2017 Allah bağışlasın valla seviniyorum sizler adına inşallah tez vakitte ben de o duyguyu tadarım