Sudeeali Hanımlar tarçınlı suyu kaynatsam illa sıcakmı içmem gerek soguk içsem bir sorun olurmu başla önerdiğiniz şeyler varmı son 5 günüm işe yarar ne var 🥰🙏🏻
Kubrnr3 Sudeeali tarcınlı su rahmı acıyormu bende ahu dudu cayı ara ara ıcmek ıcın sordumm yok bıuerde başka rahmı hangı caylar acar bılmıuorum
Nisanurt Sudeeali ben bir belgeselde izledim. Ananas rahmi yumuşatıyormuş. Suyunu için bol bol yiyin. Bir de köri ve acıyı beraber yemeye çalışın o da doğumu tetikliyormuş
MrsCakmaktas 54321 toz tarcin yaparsaniz su tortulu olur. Cubuk tarcin kaynatmanz gerekir toz olani icemezsnz yani bogaziniza taklr
Mlkesn Hurma yiyin, ılık duş alın, tarçını kabuk tarçın olarak kaynatın toz olarak değil ve yürüyüş yapın😊 Birde doğum esnasında Fatma Anaeli otu rahim acilmasinda çok faydalı diyolar doğum çantanıza koyun isterseniz
Sudeeali Mlkesn ya o ottan almak istiyorum aslında galiba da alıcam 🥰 yürüyüş çok yapmıyorum acıkcası yani hergün çıkıp bi 15 dk kadar yürüyorum squat yapıyorum ve pisuvar tuvalet şeklinde çömüyorum 15-20 dk öyle duruyorum hurma yiyorum yeterkkiii açılmam olsun 😂😂🥰🥰