Pembepanterr Merhabalar sezeryan doğum yapanlar 👋🏻 spinal anestezi sıkıntılı mı tehlikeli mi sizce fikirlerinizi söyler misiniz 😊 ne gibi zorlukları var genel daha mı rahat
Gulsahim Pembepanterr ben Genel oldum. Kuş gibiydim inan Allaha bin şükür bişry olmadı bana kuzum... Genelde tamamen uyuttujları için riskli diyorlar tabiki.. İşte astım bronşit sigara içenler falan olmaması lazım... Diğeri de belden uyuşturuluype. Hepsinin kendine göre Bi riski var işte canım ya.. Doktor bakalım hangisine yönlendirir...
Meliha_nur Pembepanterr genel ve acil sezeryn oldum ameliyat hanede asiri usume nedeniyle 3 gundur surnuyorum o hastanr bu hastne geziyorum narkoz atmak icin cesitli yontemler var tbi
tugciikkk Pembepanterr bence sezaryen olacaksan ve tercih yapacaksan spinal 😊 belden aşağısı uyuşuk sadece, bebegin sesini duyabiliyorsun, görüyorsun , doğunca yanına getiriyorlar yanağına değiyor 🥰
NurseB Pembepanterr şöyle düşün tüm kasların solunum kasların pasif hale getiriliyor ve solunum cihazına bağlanıyorsun komplikasyonu çok fazla
Gulsahim Pembepanterr inşallah en iyi şekilde rabbim nasip eder.. 😇💕 Çok güzle Bi anı olarak kalır aklında benim 1. Doğum güzel olmasaydı çok korkardım düşünmezdim 😅😇
Pembepanterr tugciikkk tehlikeli diyorlar dedim birde tecrübeli annelere sorayım çok teşekkür ederim 😊😊😊
Gulsahim Pembepanterr ben açıkcası ondan korkuyorum belden aşağı uyuşturmadan. Baya Bi his kaynı oluyormuş galiba. Ama genelde uyudum uyandım oldu.. İnş bu doğumun normal olursa sezeryan şu bu hepsinden kurtulurum 😅
Gulsahim Pembepanterr ayy evet kuzum 😅 yani bak Bi sen endişeleniyorsun doğum çünkü bu 😅😅😅 rabbim bize yardımcı olsun
Dilek34 Pembepanterr cunku spinalde omurilige yapilan igne delik olusturdu onunda kapanmasi 2 bucuk 3 ayi aldi bu delikten begin omurilik.sivisi kacagı oluyor 3 ay boyunca kabusu yasadim diyebilirim bas agrisindan agliyordum gozum cocugumu bile.gormedi ilgilenemedim emziremedim yuzumde bacaklarimda uyusmalar daha bir suru etkiler yasadim rabbim kimseye yasatmasin
EbruCnr Pembepanterr Canım ben ilk doğumumu spinal yaptım Şimdi 2. Hamileliğim onuda öyle istiyorum. Bende genel anesteziden korkuyorum 😊 Spinalde hiç bi sıkıntı yaşamadım Aksine o an bebeğini görmek çok güzel bi duygu. Narkozun zor atıldığını söylüyorlar genelde ama ben hiç sıkıntı yaşamadım. Bol bitter çikolata ve su tükettim.
Pembepanterr EbruCnr evet kişi bünyesine göre değişiyormus sanırım zaten sezeryan normale göre biraz daha zor onu biliyoruz 😊😊 çok teşekkür ederim
Serap0733 EbruCnr şey diyorlar işte karna bastırdıgını dıkişi falan bunları anlıyormuşssun o spinal mı oluyor?