Nihlem 22haftalık oluyorum sağlık ocağın da kan testi sonucumda magnezyum çok fazla eksik çıktı mutlaka doktoruna gözük dedi bacak aramda ağrı oluyordu magnezyum eksikliğinden olurmuş böyle birşey yaşayan varmı neler yaptınız
ArzuBaysal Nihlem benmde karnımın altında ağrım oluyor yatarken sağdan sola dönerken karnım patlayacak gibiydi. Doktor magnezyum verdi suya atıp içilen bi ilaç
Bsracicek Nihlem doktor magnezyum verecek sana aksamlari suda eritip icmen icin ayriyetten maden suyu ic demislerdi bana genede faydasi oluyo ihmal etme derim yoksa kramplarla uyanirsin gece ilerleyen haftalarda canm
SerapSereneLikAkkaya Nihlem Can'ım sade soda iç günde 2 tane oda magnezyum açısından zengin zaten doktorun magnezyum ilacı başlar ama bacaklarda ilerleyen haftalarda kramplar çok oluyo eksikliğinde soda iyi geliyor sağlıkla gelsin bebişin inşallah 🙏🏻😊
Kdrfts Nihlem gecmis olsun canim bende de magnezyum eksikligi vardi bacagim bi sure cok zorladi beni yuruyemedim ama magnezyum takviyesi verdi doktor maden suyu ictim muz yedim simdi iyiyim sukur sende doktoruna sor yoksa agrilar dahada siddetleniyo
Retina Nihlem bendese aynı ağrı vardı doktor normal dedi.magnezyum kullanmadım ama çok şükür kasılmam yok.o ağrıda 28 haftamdayım 2 haftadır fazla zorlanmazsam olmuyor.ama her gün maden suyu içerim
Kdrfts Nihlem doktorum sadece magnezyum verdi dogal maden suyunu da duymustum zarari yok canim mineralli oldugu icin aksine faydali icebilirsin
Aden Nihlem benim omurgamda sol kalçamda kasıklarım hariç bütün kemiklerim ağrıuordu uykunuyuyamıuordum geceleri ağrıdan magnezyum kullanmaya başladım şimdi çok daha iyiyim