Kkader1 15+4 günlük hamileyim çevremde benden daha geride olan hamilelerin bile ellerinin ayaklarının yandığını ateş basmaları yaşadığını duyuyorum fakat bende böyle birşey yok normalmidir sizce ??
Minikbirkalp Kkader1 bende hic ama hiç birşey yok göğüs hassasiyeti dışında benim ki normal se seninki de normaldir cnm 😊
Gulsahim Kkader1 aman nazar değdirme kendine. Maşallah de.. Brnimde olmadı ama bu sanırım şekerle ilgisi olabililir. Stresten olabilri. Albüm (ödem) olunabiliyor.. Hamilelikte bütün hastalıklar pörtlüyor mutlaka bir sebebi vardır 🙆♀️🤰 rabbim yardımcımız olsun
Fzlt Kkader1 her hamile ve her hamilelik farklı oluyor inşallah hep böyle rahaat geçer ne güzel keyfini çıkarın👍🏻
sukranaslier Kkader1 canım 32 haftalığım hiç öyle bir şey olmadı hatta dün bizim üst kat komşumuzu gördüm benimle aynı hatta 2 hafta sonra benden karnı kocaman benim ona göre karnım hiç yok herkesin hamileliği farklı
Semra1607 Ben 36 cı haftadayım daha yeni ateş basmaları başladı hormonlarla alakalı herkes aynı olmuyor rahat ol iyi düşün iyi olsun ben hiç kusmadım da çok rahat geçirdim şimdiye kadar inş sonuda iyi olur☺️🙏🏻