Ysmnnzr-0 Meryy1920 Allah yardımcın olsun içini ferah tut inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına 🙏🏻🙏🏻
melikeemektar1 [bilinmeyen] taşıyıcı değil hastayım ilaç kullanmaya gebeliğimi öğrenir öğrenmez başlamayı önerdi doktorum doktorunuz sizin için iyi olanı önerecektir zaten
Hll3840mhmt [bilinmeyen] çok kötü değil normali en az 12 kadınlarda sen sınırdasın ama başlaman iyi olur yani
Ysmnnzr-0 Hll3840mhmt kaç gündür korkumdan ağlıyorum evde bebeğime bir şey olur diye rabbim herkesin evladına sağlık versin
melikeemektar1 [bilinmeyen] taşıyıcı değil hastayım ilaç kullanmaya gebeliğimi öğrenir öğrenmez başlamayı önerdi doktorum doktorunuz sizin için iyi olanı önerecektir zaten
melikeemektar1 Hll3840mhmt taşıyıcı değil hastayım ilaç kullanmaya gebeliğimi öğrenir öğrenmez başlamayı önerdi doktorum doktorunuz sizin için iyi olanı önerecektir zaten
YagizAsyaMom [bilinmeyen] sınır zaten 12 nasıl kötü diyebilir ki ben sezeryana zar zor 10 ile girdim maşallah değeriniz güzel
Ysmnnzr-0 YagizAsyaMom ben de anlayamadım en az 12.3 olması gerekiyor diyor kansızlık var sen de taşıyıcılık var mı dedi.. ben bilmiyorum taşıyıcı olup olmadığımı o günden beri içim içimi yiyor bebeğime bir şey olur diye eşim de taşıyıcılık var mı yok mu bilmiyoruz onun kan değeri iyi ama
YagizAsyaMom [bilinmeyen] eğer evlenirken bir şey demediler se yoktur. Çünkü aile hekimleri bu konuda titiz ve bilgilendirme yapıyor.içiniz rahat etsi isterseniz iyi bşr hematoloji uzmanına gidip kan verin eşinizle
Ysmnnzr-0 YagizAsyaMom canım biz Hakkari’nin bir ilçesindeyiz burda görev yapıyoruz imkanım olsa hemen gidicem aöa Hematoloji de en yakın Batman da Diyarbakır’da var randevu alınmıyor
Paresss [bilinmeyen] ilacı içerken portakal suyu ile için baya etkisini arttırıyor . Benim 9 dan 11 yükselmiş.
Paresss [bilinmeyen] ilacı içerken portakal suyu ile için baya etkisini arttırıyor . Benim 9 dan 11 yükselmiş.