Deletedmom124 Uykuclimon adamın herseyini kursağında bırakıyorsun Allah seni ne yapmasın acıdım adamcagazaa şimdi 😃😃😃😃 bırak uykucu leymunu otursun kös kös evin içinde
Yaseminturan_ Deslem çok güzel olmus bence 🥰 bende yaptırdım haftaya gelir 🎈 Kötü yorumları da hiç umursamayın herkesin kendi fikri 🌸
Deslem Yaseminturan_ sağlıkta giysin canım inşallah yok takmıyordım ama HANFENDİ üslubunu çok zorladı cevap vermek zorunda kaldım
Bebektas1 bilaloguzunannesi evet canım yastık ve bez poşeti var o bez poşetine koyup valize koycam hastane çıkışını
Yaseminturan_ Deslem bende sinirlenirdim haklısın canım ,yani begenmezsin daha güzel bir dille söylersin burada hepimiz hamileyiz üslüba dikkat etmek lazım boşa kalp kırmanın hiçbir nedeni yok🌸 sizde güle güle giydirin inşallah 😊
Deletedmom124 Deslem siz keyfinize bakın kötü mana da söylememiştir ama saatlerdir sinirim kalktı haksızlığa gelemiuorum sağlıkla doğusunda giydirin inşallah
LeonGunes-89 Mercan__ herkes sevincini üzüntüsünü ve '' HEYECANINI'' farklı boyutlarda yaşar sizin için önemsiz gelen şeyler bir başkası için heyecan verici demek ki Saygı duyun bence 😉
Deletedmom124 Deslem bozmayın ya herşeyi kafaya takarsak yaşayamayız değil mi? Siz keyifle giydireceginiz günü hayal edin