seda1anne Mlikeyldrm doktorum yeme dedi ama ben güvendiğim yerden1 kere yemiştim , canım çektiği için
Lacivertli_kelebek Mlikeyldrmbana doktorum kısıtlama koymadı sadece güvenilir ve temiz yerden olsun aşırıya kaçmadan demişti tabi siz yine sorun doktorunuza
Kbr2301 Mlikeyldrm temiz oldugunu biliyorsan yıyebılırsın sakatat yasak dıyorlar ama ben şırdan mumbar ciğer her turlu sakatatı yıyorum cok sukur sıkıntıda yasamıyorm :))
Canan_3547 Mlikeyldrm temiz oldgunu bildgin bi yerden yiyeblirsin ben kac defa yedim saymadim bile :)) sukur bi sorun yok
Esraozturk92 Mlikeyldrm doktorum temiz olduğuna güvendiğin yerden yiyebilirsin demişti ben hiç yemedim ama
Esra_cglr Mlikeyldrm 1 kere yedim bende canınız cok cekiyorsa 1 kere yiyin nefsinizi kirin bukadarda kuralcı olmaya gerek yok bence:)
Nrslbkc @Mlikeyldrm doktorum sucuk salam sosis kokoreç sakatat grubu işlenmiş yiyecekleri tüketmememi söylemişti canım
Erez Mlikeyldrm Ben 3 4 kere yedim. Temiz oldugunu bildigin yerden yiyebilirsin. Abartma bir de rica et biraz fazla pisirsinler çiğ kalmasin 🥰