Merbe61 Kızlar merhaba... Oglunun yada yakınlarında Poyraz isminde olanlar var mı??? ÇEVRESEL SACMA sapan baskılar içindeyim cok mu hareketli yaramaz sert soguk olumsuz ne varsa vs. Oluyor bu tarz isimli kisiler yardımcı olurmusunuz
tugbats Merbe61 evet aynen öyle poyraz diye arkadaşımın oğlu var hayatımda böyle bir çocuk görmedim çok yaramaz ve hareketli bence o ismi koyma anlamını taşıyor
atesvegunesinannesi Merbe61 Kuzenimin oğlu Poyraz.Tam tersi çok uysal sakin ama damarına basarsan ortalığı yıkabilir o kapasite var😂
Svdaa Merbe61 var ve biz çok seviyoruz her isim kişiliğe yansısaydı oooo alimler zalim zalimler alim olurdu cnm🤗
Elifdemir_ Merbe61 kesinlikle vazgecin poyraz ve emir isimli kimi tanidiysam yaramaz. poyraz var mahallede aksama kadar annesi poyraz poyraz diye bagiriyor igrendik resmen isimden ve cocukta bir o kadar yaramaz
Merbe61 Svdaa evet esımde boyle dusunuyor yaramaz derken her cocuk yaramaz robot buyutme istemiyorum zaten
Merbe61 Elifdemir_ benımde yegenım emır ama cok cok akıllı bir cocuk sakin sadece biz sımarık yetıstırdık ondan biraz hareketli hepsı bu aslında anne baba yetsıtırılısyle alakalı Bira da bunlar...
Gizemdi Merbe61 benim arkadasimin cocugu var poyraz allahim allahim cok yaramaz buyuklere bile sataşıyo ayak parmagimi isirmisti bi kere 😂😂😂
Merbe61 Gizemdi yetıstırılıs tarzından olabilir mi acaba Bı kac tane poyraz tanıdıgı var sızın soyeldıjlerınızden cok farklı cok zeki ve uysal cocuklar herksın damarı oldugu gıbı onlarında illaki olucak
1994ozg Merbe61 ay sakınnnnnn yeğenim öyle bi çocuk ki her ay kolunu bacağını kırar yaramazlıktan herkesi illallah etti artık valla ismini taşıyorlar ya
dilekkrtp Yeğenimin ismi kesinlikle çok zeki büyülmüşte küçülmüş laflar ediyor öyle bi yaramazlığı yok çocuk sonuçta olucak illaki bi şeyler bide komşumuz var çocuğun diksiyonu konuşma tarzı benimkinden daha güzeldir 😂😂 Ufacık çocuk 4-5 yaşında 😂
Merbe61 dilekkrtp evet bende zeki olduklarını duydum cocuk buyutucem sonucta robot dogurmuyoruz ama buradakiler tam bir cabavardan bahsediyorkar gercekten boyle olamaz demı 🤣 🤣 🤣
Snmdnz Merbe61 oglumun adi poyraz bebekken cok uslu gazi bile olmayan sesi cikmayan bebekti simdi 4 yasinda yerinde durmuyor cok hareketli yaramaz ve bir okadarda bilmis canm😂
Merbe61 Snmdnz hadı ya sanırım o yaslarda oluyor erkek cocugu ne ısım koyarsan koy bu hareketlilik oluyor ya 😀
Snmdnz Merbe61 galiba canm benm takip ettigim bi bayan var onun oglunun adida poyraz cok sakin uyumlu bir cocuk mesela
Cansutahsin Merbe61 isimlerin insanlar üzerinde etkisi olduğu bilimsel olarak da açıklandı zaten . Poyraz aşırı yaramaz ama akıllı da oluyo . Ve nerdeyse 3 çocuktan biri poyraz koyma derim 🙈
Merbe61 Cansutahsin benım cevremde cok poyraz yok aslında oyle bır ugrasımda yok cok yada az konan bir isimle alakalı ben sadece kimisi yaramaz derken kimisi cok akıllı ve uysal oldugunu soyluyor bunun neye kime gore degıstıgıbı ogrenmek istiyorum yoksa cok cool ve tarz bir isim
Pyrzefem Valla cevremde yok ama oglusumun adi poyrazefe olacak ben bu tarz seylerin batil inanc oldugunu dusunuyorum
Merbe61 Snmdnz eşimde kesınlıkle ailenin vermıs oldugu terbiye ve ahlakla alakalı oldugunu soyluyor Ahmet Mehmet oluota yerinde duramayan her bebege bu ısım cok fena dıyelım ozman sacmalık tan baska bısey degıl aslında ama insan etkisinde kalıyor ne yazıkkı ama eşim benım gıbı degıl o bu ismi cok ıstıyor