Nagihankilic Kızlar doğumdan sonra korse kullanımı için önerisi olan var mı? Instagram da çok fazla ürün var emba korse yamuna korse hangisi iyi acaba kafam karıştı yardımcı olur musunuz?
Maviss35 Nagihankilic kizlarrr vallahi her şey yalan ya bende dogum yaptim kullanmadım Kiz karni gibi karnim var göbek kalır diyemi kullanıyonuz korse
Aselmine Kbra7777 melek korse icin cok fazla sikayet var cok cabuk dikisleri aciliyomus ben e bebektekinden aldim sikayetide yoktu. Bi arastirin isterseniz.
Nagihankilic Kbra7777 araştırdın mi melek korseyi şuan yamuna da 179 TL ye düşmüş melek korse 99 TL hangisi etkili ve kullanışlı ise onu alayım dedim ama kullanan da yok sanırım
Kbra7777 Nagihankilic şikayetlere bakarsan yamuna da da bi sürü şikayet var en popüler ikisi zaten yamuna ile melek melek bana uygun geldi biraz da 180₺ az değil yani hayırlıı olsun inşallah
Nagihankilic Kizimmmm tereddütlerim var bilemedim bende sanirim hep hamileler kalmışız burda doğum yapan programı silmiş 😅
Nagihankilic Kbra7777 aynen aynen anne bebek lohusa ekleniyor 3 katı fiyat ya arkadaş 80 TL ye gecelik aliosun başında lohusa olunca 300 TL den başlıyor
Nagihankilic Maviss35 bazı şeyler yapı olarakta olabiliyor benim kızken de göbeğim vardı hamilelikte de ekstra olmasın diye önlem amaçlı yani keşke bizde senin gibi diyebiksek😅