30ekim19 Pnr22 ilk hamileliğim 16+3 de hissettim kızımı çok farklıydı elini koy karnına koyunca hemen anlarsın
Bsrayhya-1 Ben 21. Haftada hissettim tekmesini🥰 ondan önce hep nabız gibi pıt pıt bişi hissediyordum☺️
Pnr22 30ekim19 benim kızım bazı bazı hareket halindeyken hissediyorum ama bakinca kalp gibi pıt pıt göbeğim atiyo 😀
Belmaaa __meczup__ 3 gün kadar hiç hissetmedim ama olumsuz düşünmemeye çalıştım şu an 23.haftadayım hala çok yorgun olduğum günlerde hissedemeyebiliyorum ama asla kötü düşünmüyorum. Bir de şöyle bir şey buldum hissetmediğim günler yatağıma erken geçip sola yatıyorum elimi koyup bekliyorum hareket ediyor minnoşum 💕 sen de dene bence
busrasahinn Pnr22 16da hissettim net olarak 2. Hamileligim 20 haftalığım şuan tekmeleri disardan görünüyo karnımı hoplatiyo 🙈😂
Kvlkgzmerhn 18 de hissettim ilk ben yorumları okuyup pıt pıt bişey bekliyodum oyle değilmiş kızım balık gibi içimden birşey kayip gidiyor diyodum meger meleğimmiş 😍🙏
DBaybars 16.haftamda hissetmeye başladım azar azar pıt pıt şeklinde, şimdi 21deyiz artık tekmeleri dışardan hissediliyor çok şiddetli, göbeğimi hoplatıyor öyle güçlü vuruyorki 🤰🏼