Seymaaygzz Ankara şehir hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz ayrıca kalp atışını eşlere dinletmiyorlarmış devlette doğrumu
Beyzasahin Seymaaygzz ankara şehir hastanesinde bırakın dinlemeyi odaya almıyorlar ve kadın olan bölümün koridorunda bile eşin bekleyemez. Birdahada gitmedim
Snmdnz Seymaaygzz devlet hastanelerindr esleri bekleme alanina bile almiyorlar canm kalp dinletmwti birak
Duygukc Seymaaygzz orhangazi devlettede eşimi odaya almadılar sadece ben dinledim gördüm özele gidip eşimlese gördük dinledik
Seymaaygzz Beyzasahin çok saçma ya öyle olması gidecek başka bi doktor bulamadığım için mecbur oraya gidiyorum bende sen şimdi nereye gidiyorsun
Beyzasahin Seymaaygzz korunun hemen yanında özel muanehanesi var canım doğum paketi 8250 tl 3500tl hemen istiyorlar diğer kısmı doğumda verebilirsiniz. Tek muane istiyorsan 350tl canım
Duygukc Seymaaygzz kesinlikle eşim bu başkası değilki neden yanımda bulundurmuyorlar devlette anlamadım yani
Seymaaygzz Duygukc bende ilk duyduğumda ınanamamıstım çok saçma bulmuştum. Özel hastane araştırıyorum sımdı bı yüzden