DamlaSarbulut Kızlar 7 haftalığım 2 gündür bi mide yanmam başladı sancı gibi bir acı veriyor varya sormayın 😪 ağır yemek mi yedim baharatlı mı yoksa normal bir durum mu acaba yaşayanınız var mı ? nette hamilelikte ilk 3 ayda olur diyo ama bilemedim
NaimeYilmaz DamlaSarbulut olablr hormonlarla alakalı bır durum. Baharatlı yemeklerı bırakmalısnız bence.
Canann18 DamlaSarbulut bende 6 +4 dum ben fark ettim bulgur ve salcali yedigimde oluyo normaldede hafif hafif yanma var
Cancan DamlaSarbulut bol bol ayva ye ayva her türlü mide şikayetine mucizevi bir şifa kaynağı ben öyle atlattım. Ev yapımı yoğurt da iyi geliyor.
DamlaSarbulut Canann18 çok değişik bir acısı var valla daha önce yaşamamıştım ilk defa yaşadım dikkat etmek lazım
Ayselsilahimigetir Migde yanmasimi oluyo bilmiyorum 15+4 günlük hamileyim benim de her aksam bogazimda yanma olusuyo yediklerimden ne zaman gecer acaba
DuruMelek DamlaSarbulut benimde çok vardı doktorum önce gaviscon şurup vermişti ama tadı çok kötüydü şimdi rennie tablet kullanıyorum aşırı rahatlattı doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz 🙂 hamilelik reflüsüymüş bu 😊
symnrakyz DamlaSarbulut canim daha senin mide yanman icin cok erken eger simdiden basladiysa buyuk ihtimal kiz cocugun olacak ve bayada saçli ama dedigim gibi suanlik erken su tuketime dikkat et süt ic ve ayvati kahveye azivik batir ve ye hemen keser. soguk portali soy ye bunlar yanmaya birebir
DamlaSarbulut symnrakyz çok sağol canım ya evet erken ama sanırım ağır yemek yedim bugün biraz daha iyi gibiyim baktım iyice çogalıyo geçmiyo doktor randevum var 16 sında sorucam doktora
sercen Bende 10 haftalık hamileyim serum vuruyom cokk rahat hiç birseyim yok muş gibi habire yemek ve su içiyordum bilseydik baştan vururdum 🙂
MomTubi DamlaSarbulut cnm bende 6+6 dayım 1 haftadır mide yanmasıyla uğraşıyorum 😕 Az az sık yemeye çalış baharatlardan yağlı yemeklerden uzak dur asitli içme portakal yeme.. bunlar çok yanma yapıyor çok tıkabasa yememeye çalış cnm grçmiş olsun