Kedili_Anne Blge28 muayene ücretini özel yerinde ayrıca alıyor sanırım, bu sadece doğum ücreti değil mi? Çok sağolun cevap için 🌸
Blge28 Kedili_Anne evet bu sadece doğum ücreti muayene ücreti 200 lira ayda bir çağırıyor. Optimum karşısında yeri. Ben bana hem yakın olduğu için tercih ettim hem de çevremden doğum yapıp memnun kalanları duydum
Evlatkokusu Seymaaygzz ben opr. Dr Sibel orçan ın muayenehanesine gidiyorum tunalıda doğumu da memorialde yapıcaz dr dan doğum paketi aldım 8500 tl
Evlatkokusu Seymaaygzz 😒evet biraz malesef bu ücrete dahil planlar : tüm tahliller muayeneler doğum parası hastane yatış (bu arada sınırsız muayene canım isteyince gidiyorum) clicinc te sürekli gebelikle psikoloji ve bebek bakımı gibi konularda eğitim alıyoruz çeşitli doktor ve ebeler geliyor
Evlatkokusu Seymaaygzz bu arada liv hospital de vardı hocamızın o hastane ile de anlaşması vardı ama fiyat 11.500 dü 😅
Kbra7777 Medicalpark ankara ben ertan beye gidiyorum özel sağlık sigortası aldım hastanenin paket fiyatı 8 bin ₺ dediler ertan beyin anlaşması yokmuş ama ablam için konuştuk bakalım
Askeranne Seymaaygzz ben geçen sene fiyatından aldım paketi 8,250 tl 8 muayene bazı tahliller bir bazıları 2 birkaçı da 5 tahlil içinde normal sezeryan ve epidüral dahil bir gün yatış fiyatı