Nursen977 Şimdi Şöyle doktorum 2 li tarama için bana gün verdi ama 12 haftayı baya bi geçiyo ben biraz erken gitsem bi sıkıntı olurmu eşimin iznine denk getirsem?
Duygunecla Nursen977 söylediği gibi 12. Haftada gidersen cinsiyetini söyleme ihtimali de yüksek oluyor..bence bekle 😊
1994ozg Nursen977 yani bi sebeple erken gitmeniz gerekiyorsa tabiki gidin bana 11+3 te falan yapıldı. Kızma hakkı yok 😅 işimiz vardı bugün gelebilme imkanım var yapalım dersin
Nursen977 RuzgarsMommy kendisi gün verdiği için kararsız kaldım bide tarih verdim neden o tarihi beklemedin derse 😅
Nursen977 Duygunecla zaten 12 inci haftama 2 gün var ☺️ Ama doktor 5 gün gecikmeli gün verdi yani 12+5 bende diyorumki bi kaç gün erken gideyim
Duygunecla Nursen977 Bence bekle canım tam randevu gününde git. Beklemek zor geliyor anlıyorum bana da 20 marta berdi geçer mi günler 🤭
Nursen977 1994ozg aslında şöyle 2 haftada kontrollerimiz oluyodu eşimin iznine denk getiriyoduk ama bu sefer böyle olunca yani 2 haftayı geçince eşimde doktorun verdiği günde izin kullancak mecbur süre uzuyor
Nursen977 Duygunecla ya üstte açıkladım neden geldin git dediğim tarihte gel diyemez heralde😅 eşimin izni bugün ona denk getirdk deriz napalm
1994ozg Nursen977 canım sorun etmeyin böyle şeyleri bizim doktor mesela müsait zamanı sorar ona göre tarih verir uygun olmazsa istediğinz zaman gelin der doktor herkese vwrdiği tarihi aklında tutamaz zaten😅 en son düşüneceğin şeyler bunlar olsun