juliet CeylanAsena off 🙈 20yle 27 arası bende 5 kilo aldım haftada 1 kilo nerdeyse doktor yeme dikkat et dedi öyle dedi diye daha çok yiyesim geliyo şimdi 😀
CeylanAsena juliet ben 6 kilo almışken dikkat et dedi vitamin hapını kesti hatta 1 ay sonra 10 kilo daha almışım 🤣🤣
Kerem-inannesi Esrazeynepsare bende sénin gibiydim cok evham yapıyor endiseleniyordum ama doktorum korkulan bisey olmadığını söyledi keyfini çıkar sende 🧚♀️
Ruhsuz Rumis 10 gün önden gidiyor canım şeker çıktı benn de diyet yapıyorum doktorum almaman çok iyi dedi en fazla 5 kilo alabilirsin toplam dedi çok şeyden vazgeçtim mecbur 😍😍Sağlıkla gelsin ballarımız
Ruhsuz Esrazeynepsare valla canım hep burda post açtım sordum dediler 20.haftadan sonra alırsın 25.haftadan sonra alırsın derken 30 olduk halen almadım 😃😃 fazla ağırlaşmadım evet ama vajinam çok acıyor 15.haftadan beri böyle yürüyüş yapınca pert oluyorum rahim büyüdüğü için dedi doktor ama herkesin büyüyor 🙄🙄🙄yürümeye korkuyorum
Ruhsuz Sağlık olsun, kilo verilir ben de de şeker çıkmasaydı istediğimi yiyip içerdim kiloyu da hiç problem yapmazdım vallaha