Dilara34 3.5 aylık hamileyim artk çatlak önleyici doğal yağlar kullanmam gerek fakat bi fikrim yok. Siz ne önerirsiniz hangi yağlar ne gibi kürler?
Aylin4141 Dilara34 canım ben kullanmıyordum 5 aylık oldum bu gün karnıma detaylı baktığımda ince inci kırmızı catlaklıklar görüyorum Hindistan cevizi yağı aldım onu kullanıyorum inşallah faydasını görürüm
KubrAbdullahh Gzyy123 canım bende 32 haftalıgım bende diorum benim hiç çatlagım yok annem dediki dogur karnın inince görürsün sanırım şuan belli olmazmış inşallah yokturda 😊
Dilara34 Gzyy123 sadece badem yagi ilerde yine catlaklik yapabilir diyolar yaninda baska yag kullaniyor musun
Dilara34 KubrAbdullahh çatlağın yok dieye kullanmiyo musun?bence ihmal etme dogumdan sonra karnin inince ister istemez catlaklik olur
Gzyy123 Yok canım sadece badem yağı annemde hamileyken sadece badem yağı kullanmış hiç çatlağı olmamış hala da yok
KubrAbdullahh Dilara34 kullanıyorum canım kullanmammı hiç musteşanın kremini kullanıyorum yag kullanıyorum 😊
Dududogan07 Sarı kantaron yağı ve badem yağı kullanıyorum dönüşümlü olarak memnunum kuruluk ve kaşıntım olmuyor
Dilara34 Bende az önce corel otu yagi ve badem yagi aldım ikisi ise yaşar insalah çörek otu yagi kullanan oldu mu