hatice_akbal Kizlar bi miktar toz kahvenin bulantiya iyi geldigini duydum gebelikte bunu deneyeniniz oldu mu
Zeyneptoprak hatice_akbal ben sabahları 2 tane fasulye yutuyorum etki ediyo bazen bazende sadece hafifletiyo
Zezef hatice_akbal prilam kullan gece 2 tabe sabaha hiç birşey hissetmiyeceksin.. ben prilamla yeniden hayata döndüm😚
AyaYlmazYldrm hatice_akbal zararli biliyorum amanbana kola iyi geliyor aferrisn gaz cikardikca rahayliyor midem
Senam19 hatice_akbal kahveyi bilmiyorum fakat doktorum ilaçtan evvel zencefili önermişti bulantı için tazesini rendele balla karıştır ye en iyi bulantı ilacı demişti
__Tazeanne__ Canım ben 16. Haftaya kadar su içsem çıkarıyordum kahve falan denemedim duymadımda gergin 1 ayva dilimleyip üzerine tuz döküp limon sıkıp yiyordum çok rahatlatıyordu beni istersen bunu dene hem daha duyulmuş birşey 😊
Lacivertli_kelebek hatice_akbal Kahve de kafein olduğu için pek emin değilim bebeğe zarar verebilir.ama onun yerine ayva ve tuzlu leblebi yiyebilirsin benim ilk ay bulantı çoktu ve bu ikisi iyi geldi bana🌼
Tatlisannedilekk hatice_akbal Çubuk kraker, beyaz leblebiyle dolaşıyorum ben cnm iyi geliyor bastırıyor bulantımı