Havvaa25 Kıxlar norml muanıyeye gdıpte renklı ulturasonda bebegı gosteren yer ve doktor bılıosanıx solermısınız🥰ve ücretınıde yazabılırmısınız bebegımı görmk ıstıyorm 19+2 gun oldk
Tedenss71 Havvaa25 şişli de Osman Özyurt var aynı zamanda perinatolog çok güzel ilgileniyo detaylı ultrasonu var görüntülerin CD sini de veriyor ne sorarsanız da anlatıyo detaylı sadece ücreti 500 tl 🙈
EbruCnr Havvaa25 Çamlıca medipole gidiyorum her muaynemde renkli fotoğraf veriyor. 100 TL muayne ücreti
Tedenss71 Havvaa25 😂10 dakka sürmüyo ama ben yarım saate yakın kaldım içerde baya detaylı bakıyo ultrasonda 😅ikili ya da dörtlü tarama ultrasonları gibi bebeğin ne kadar organı hatta damarlarına kadar bakıp söylüyo
arslanmerve57 Havvaa25 ben Fatma Ersan’a gidiyorum muayene ücreti 100₺ . Ama bütün doktorlar gösteriyor aynı şekilde
arslanmerve57 Tedenss71 hanımefendinin dediği detaylı ultrason değil siz detaylıdan bahsediyorsunuz detaylının zaten fiyatları öyle normal yani ☺️ Muayenede renkli ultrasonda görmek istiyor bebeğini