Smyre İyi akşamlar kızlar .3 haftadır şiddetli bel ağrısı yaşıyorum adım attığımda oturduğumda uzandığım yerden kalkarken aşırı derece batma ve ağrı oluyo . Geçen hafta tahlil verdim gebelik başlangıcı var dedi doktor bir ay sonra kontrole çağırdı . Sizce bu ağrımla gebelik arasında bi bağlantı var mı doktor yok dedi ama böyle bişey yaşayan var mıdır
MetehaninAnnesi Smyre canım aynı bende bel ağrısı çekiyorum ve 4 haftalık hamileyim. Korkuyorum da bu şiddetli bel ağrısından
Dilaam Smyre bende öğreneli 12 gün falan oldu bebişi kan tahlilinde cıktı sonra 3 gün sonra bel ve karın agrım oldu rengl agrısı gibi bazne biraz daha siddetli yerleşme devam ettiği için olabiliyormus
Bsracicek Smyre buyuk ihtimalle yerlesiyo bebek . Cunku bn hamile oldgumu bel agrisiyla ogrendim allah yardimcin olsun bana kalirsa cocukta erkek olacak genede rabbim bilir 🙂
Smyre Beta hcg adet olacağım gün 8 çıkmıştı(geçen hafta), iki gün sonra çağırdı 37 çıktı tahlil . Daha yeni gebeyim
Smyre [bilinmeyen] Bilmiyorum ki canım adetim geçmeden yaptırmıştım ondan düşük değer çıktı galiba . Bir ay sonda kese için gelmemi istedi , kaç haftalık diye sorunca daha yeni değerlerin yükseliyo demişti, kafam karıştı benim😶
Zuve Smyre cok dikkatli olun cok ayakta durmayin yurumeyin arkadasalrin dedigi gibide baska bir doktora gidin adetiniz bi hafta gecince. Bnmde bel agrim hep var hamileligimim basindan beri dahda cok agriyor
Dilaam Smyre mesela benim adetim 8 gün geçtikten sonra kan tahlili yaptırmama ragmen düsük cıktı 30 cıktı gec döllenme olmus iki hün sonra 144 oldu seninde artar insAllah ama cok yeni demekki bana da doktor tahlilden 10 gün sonraya randevu verdi anca gözükür dedi bir ay banada fazla geldi bence sen iki gğnde bir kan tahliliyle takip et ve baska bir doktora da danış
Smyre Dilaam Evet öyle diyenlerde oldu ama ilk haftalar hiç hareket edemiyordum şimdi o kadar değilim çok şükür ama yine de belime doğru yayılan ağrılarım geçmedi
Smyre Dilaam Gecen hafta salı 7 çıktı ama adet günüm bir gün geçmişti , perşembe günü tekrar verdim 37 çıktı
Smyre Bsracicek Hayırlısı olsun canım hiç bu kadar süren bel ağrısı yaşamadım gebeliğe bağlı diye düşünüyorum artık, rabbim hepimize hayırlı güzel günler göstersin inşallah 🤲🤲☺☺
Anneoluyorumm Arkadaslar ilk 3 aylık dönemde oluyor leğen kemiğiniz genişliyor ağrı da biraz yorulmak tan aynı şeyleri bende yaşadım fazlaca dinlenin direkt sırt üstü yatmak yerine sağa yada sola yatın birde sirtinizi yastıkla destekleyin. Bir süre ev işi yaparken de kendinizi çok yormayin.