Adabkc Kızlar bebek arabası olarak bunu düşünüyorum başka önerisi olan varmı yada kraft time kullanan varmı ??
Zehramomm Adabkc biz aldık bence alınması gereken tek araba benim için aşırı hafif tekerlekleri kocaman değil hantal gibi değil puseti büyük ve uzun süre kullanılır tüy gibi sürdüğünü hissetmiyorsun bile
Kbrbydk Adabkc bende time aldım çok beğendim. Hem hafif hem çift yönlü hem puseti oturma ünitesini kaldırıp yerine koyarak kullanabiliyorsun. Çok araştırdım en son buna karar verdim bence pişman olmazsınız. Çok pratik de katlanması.😉
Ozgee11 Adabkc biz de baktık bugün bana katlanması pratik gelmedi açıkçası tercih etmedim ama onun dışında güzel
Zehramomm Adabkc biz geçenki indiriminde aldık 1 hafta öncesi gidip ayırttırdık yoksa kalmıyor kapış kapış gidiyor valla
Adabkc Ozgee11 aslında tek elle katlanıyo ama tabi tercih durumu ben baya begendim aynı paraya teşhir aldım✋🏻
Ozgee11 Adabkc cekcekli modeller vardı onlar baya pratik geldi bana ama onlara da poşet takılmıyor işte 😣 çok karışık bu araba işi