Merhaba arkadaşlar bende buraya doğum hikayemi yazmak istedim belki bir faydası dokunur. Yaklaşık 5 6 hafta önce sızıntı şeklinde suyumun geldigini postunu paylaşmıştım ve çoğu kişi hastaneye gitmemi söylemişti benim gece saat 5 gibi sızıntı şeklinde suyum geldi ben ilk anlamadım ne oldugunu afedersiniz altıma kaçırdıgımı sandım neyse degiştirdim elbiselerimi bu sefer ped taktım ve ne kadar adım atıyorsam o kadar sızıntı şeklinde vajinadan birşey geliyor ve gittikçe çogalaşıyor kaynanmla beraber oturuyorum ona söyledim yok dedi bebeğin suyu olsa sancıdan duramazsın dedi akşam oldu suyum hala devam ediyor eşim kalk hastaneye gidelim bakalım nedir dedi ben olmaz sabahı bekleyelim devam ederse gideriz dedim sabah oldu kalktığımda durdugunu sandım ayağa kalkmamla tekrar sızıntı şeklinde geldi ben eşime su hala geliyor dedim hastaneye gidelim dedim ben eşim kayınvalidem hastaneye gittik biz ilçede oturuyoruz hemen devlet hastanesine gittik ebe hemşireye anlatım Altan muayene yaptı ve 2 cm açıklık oldugunu söyledi sancın varmı dedi bende sancıya dair ufak bır agrı bile yok neyse bana 24 saat içinde doğum yapmazsan sezeryan olacaksın dediler ve biz ilk doğumları risk açısından yapmıyoruz ve beni il’ e sevk ettiler saat 3 gibi sevk edildiğim hastaneye gittim hemşireler beni muayene ettiler hala 2 cm açıklığım vardı nst bagladılar sancı yoktu bana yürümemi söylediler sürekli yürüdüm ve tekrar Bakınca açıklıgım hala aynıydı bana suni sancı vereceklerini söylediler bende korktum bebege birşey olacak biran önce doğum yapmak istiyorum suyum hala devam ediyor çünkü beni nst baglayıp suni sancı verdiler ilk fazla agrı hissetmiyordum açıklıgıma sürekli bakıyorlardı en son 5 cm oldu ve bana bebegin tam olan suyunu patlatıp hepsini boşaltacaz dediler ve yaptılar ben kendi sancılarımı çekmeye başladım tabi o sırada nst baglıyım inanılmaz sancılarım var ve kalkmak istiyorum hemişireye söyledim ve beni kırmadı yürümem için yardım etti sürekli belimi ovalıyordu bende bel fıtığı vardı çünkü yarım saate yakın yürüdüm sancım geldiğinde oturup ıkındım ve açılmam 9 cm oldu hemşire 10 olursa. Seni hemen doğuma alacaz dediler ve aradan 5 dk geçti insan sanki büyük abdestini yapıyor gibi bir his geldi ve doktor bakınca bebegin başı dedi 3 ıkınmayla kucağıma verdiler ztn sonrasını aldırış etmiyorsunuz dikiş anı hiç agrı hissetmedim ve saat akşam 22:30 da doğum yaptım o süreçte bir bardak su bile içirmediler ve ben susuzluktan mahf olmuştum dikiş anında su istedim getirdiler bu arada bebeğim 38. Haftada doğdu ve 3200 gr 50 cm doğdu (erkek) şimdi ise 35 günlük 🥰 biraz uzun oldu kusura bakmayın bu güzel anımı sizinle paylaşmak istedim🙏