Sueda29 Balık hiç sevmeyen biriym ama mecbur bebeğim için yiyorum.her yedikten sonra rahatsz oluyo midem iki gün kendine gelmio kusmuyorum ama midem çok kötü oluyor.ne iyi gelir acaba bu duruma
Cerenssn Sueda29 canim balik seçimini daha az yagli olan baliklardan yap ve yedikten sonra sade soda ic veya rennie ic
Sueda29 1994ozg ocean mummy kullanıorm onun içinde var sanırım.ama yinede bazen balık yiyorum sağlk için
Eva41 1994ozg ben omega 3 kullanıyordum doktoruma söyledim kullanma dedi onlar pekte bir işe yaramıyor madem para vermişsin kullan ama bence gerek yok onun yerine balık ye onun yerini asla tutmaz dedi
1994ozg Eva41 hadi ya bana da doktorum balık yiyor musn dedi yok deyince kendi verdi neredeyse herkese veriyorlar aslında ama ben havyarlı falan var iyi diye duymştum onu kullanıyorum belki markadan markaya değişiyordur :/
sokomel çupra ya da levrek yemeni öneririm. çok balık denedim bi tek bu ikisi rahatsız etmiyor. hafif balıklar. hamsi falan yiyorsan onlar felaket zaten ağır oluyor.
Sueda29 sokomel hamsi yiyorum sadce.zaten balıkla hiç aram yok yine bunu yiyebiliorm.ama midem çok kötü oluyor üstüne elma yiyorum belki iyi gelir diye ama yok gelmior.tepside yapıorz biz balığı hafif olsn diye.mısır unu felan koymuorz
Eva41 1994ozg bilmiyorum ben doktorum zaten her zaman doğal şeylerden yana olduğu için ilaçlara pek önem vermiyor