Kızlar merhaba. Dün gece göbegımde hiçbir şey yoktu gayet güzel yağladım uyudum sabah bir kalktım mimik minik çatlaklar yayılmış. Doğumuma bir hafta var çok üzüldüm.
Benden size tavsiye Lierac, Mustela falan bunlara çok para harcamayın. Bu konuda benim kadar takıntılı olan yoktur sanırım kullanmadığım şey kalmadı. Sabah hesapladım kendi kendime toplamda 400 lira falan vermişim bu çatlak olmasın diye aldığım şeylere ama sonuç hüsran. Bu tamamen vücudun yapısıyla ilgili annenizde anneannenizde varsa sizde de olma ihtimali Yüksek doktorum böyle demişti ki benim de öyle. Kullandığım şeyler şunlar:
Lierac jel
Lierac serum
Palmers losyon
Doğal yağ karışımı ( E vitamını yağı, kantaron yağı, zeytin yağı, kayısı çekirdeği yağı, tatlı badem yağı) Hepsini karıştırmıştım.
Doğal yağ dışında başka bir şey almak istıyordanız Palmers alın en iyisi o. Ama dediğim gibi burada çok görüyorum 7 aylık oldum çatlağım yok 8 aylık oldum çatlağım yok diyenleri. Genelde son haftalarda oluyormus bebek sıgamadıgı için hareketlerinden dolayı. Umarım siz çatlamazsınız.
Bu yaz kızım bikini ben mayo giyecegım belli oldu. ☺️😂