Fazla uzatmayacagim etkilenecek varsa okumasn bastan bnde subat annesiydim tamda zamaninda dogumum oldu cok sukurr bugunleri gosteren rabbime. Gelelim dogum hikayeme 38 haftalik olmustuk ilkdefa cati muayenesi oldum ve ogun 2cm acikligim oldugunu dogumun heran baslayacagini ogrendm eve geldim ne sanci ne bisey birhafta oylece gecti tabi 39.haftaya geldigimizde ise yine kendi doktorumla konustum aciklamanin ilerlemedigini soyledim suni snaciyla denemek istedigini soyledi kabul ettim tabi bilmiyordum basima nelerin gelecegini 39.haftanin ilk gunu gittik sabah 9da girdik hastaneye basladik suni snaciya saat 2 gibi acikligim 4cm anca oldu ve suyumu patlatti doktorum daha snra snra dayanilmaz agrilarla basim derde girdi epidural istedim ve col rahatladim saat aksam 8 gibi acilmam 8 cmyi buldu ve bn epidural aldigim icin ikinma istegi hissi hic gelmedi bana uuustum kaldm resmen daha sonra acilmam 9cm iken dogum haneye alindim ve ikinmaya basladm ama ikinma istegi hic yoktu zorla yapmaya calisiyordum biseyleri ordan hic cikamayacagimi dusundum ama doktordan ve ebemden allah razi olsn hic pes edip beni sezeryane almadilar sonunkadar destek oldular onlarida cok yiprattim uzun ikinamiyordum ve cok yorulmustum ebeminde usten bastirmasiyla bebegim akip geldi coksukur bugunleride gorduk diyorum saat 10da girdigim dogum hanede 23:30 da bebeisimi kucagima aldm 3 saat kuvezde kalmasinin ardinda hemn getirdiler yanimiza coksukur bn nekadar zorlansamda bebegim de bi sknti yoktu diyecegim o ki acilmaniz kendiliginden ilerlemiyorsa sjni snaciya kesinlikle kalkismayin bizimde hikayemiz bukadar sizede hayirli kavusmalar🙋♀️😍