Yaprakserkann Sndz95 cnm bende adete 4 gün kala kan vermıştım 92.15 çıkmıştı şuan 6 hafta 3 günlük olduk ondan sonrda kan tahlılını tekrarlamadım
Sndz95 Yaprakserkann ne guzel canim allah saglikli gebelik nasip etsin, ben tekrarlarim diye dusunuyorum cunku bir sene once dusuk yapmistin hersey yolunda mi diye merak ederim
Destinamarla Sndz95 benim de üç gün önce 48 di iki gün sonra tekrar baktırdım 148 oldu. Düşük değil ama iki gün sonra tekrar vermelisin iki katına çıkmalı. Düzenli şekilde artıyorsa sorun yoktur.
Yaprakserkann Sndz95 sen bılırsın canım aynen öyle bısey olduysa tekrarla benım 2. Gebelığım 16 aylıkda oğlum var
Bus_ak18 Sndz95 canım şükür kesem görüldü bebeğin gelişimi sağlıklı dedi saha çok minnacık ama 2 haftaya daha net görülür kalp atışını duyarz dedi çok şükür. Darısı sana inşallah🤲💜
Sndz95 Bus_ak18 ay canim cok sevindim 🥰 cok sukur cok sukur, insallah bende gorurum, allah bize saglikli gebelikler nasip etsin, gercekten cok mutlu oldum senin adina kuzum, kac haftalik dedi doktorun
Bus_ak18 Sndz95 son adete göre 6 haftalık dedi çok erken dedi daha gelişimi gayet güzel dedi canım. Çokk şükür inşallah seninde sağlıkla ilerler 🤲💜
Sndz95 Bus_ak18 insallah kuzum sen adet tarihinden kac gun sonra gittin simdi, bende cok istiyorumda cok erkende gitmekten korkuyorum