Kelebekanne Bugün amniyosentez oldum sonrasında hala ağrılarım var. Düşük riski ilk gün mü oluyor yoksa belli bi süre içinde mi düşük riski var? Daha önce yaptıran arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
Kivanclimerve Kelebekanne gecmis olsun tam bilmiyorum ama 2 gun yatmisti bi arkadasim insallah sknti cikmaz neden istediler amniyosentez
Bannesi Kelebekanne Cnm ben yaptırdım, ilk 2 gün uzandım kendimi yormadım zaten adet ağrısı gibi kramp giriyodu. 1 hafta dikkat etmen gerekiyor kendini yormamaya çalış. Inşallah sonuçların temiz çıkar hayırlı haberlerini alırız🙏
SerapSereneLikAkkaya Kelebekanne Can'ım bende yaptırdım ilk 24 saat dikkat edilmeli ama ben bir hafta yattım kanama vs olabiliyor lekelenme şeklinde korkma eğer olursa ve devam ederse doktorunla görüş hemen sağlıkla gelsin kuzucuk neden yaptırdın amniyosentez ?
Kelebekanne Kivanclimerve sağol canım ikili test risklerim yüksekti ve kalpte leke ensede kalınlık vardı o yüzden istediler
Kelebekanne SerapSereneLikAkkaya inşallah benim yavrumda sağlıkla doğar. İkili test risklerim yüksekti ve kalpte leke ensede kalınlık vardı o yüzden yapıldı canım
Bannesi Kelebekanne InşAllah cnm, kalbini temiz tut Allah'ın izni ile temiz çıkacaktır. Ben yaş riski yüzünden yaptırdım, dr ve eşim diretti yaptır diye. Şükür sonuçlarım temiz çıktı🙏
SerapSereneLikAkkaya Kelebekanne yani down sendromu riskine karşı yapıldı dimi rabbim hayırlı sonuçlar versin bir gün sonra hızlı sonuç çıkıyor diye biliyorum umarım temiz gelir